Μητσοτάκης σε Τσίπρα: “Φύγετε μαζί με τους φόρους σας, τα δύο μνημόνια και την αποτυχία σας”

74

Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ στην ομιλία του στην Βουλή κατά την διάρκεια της συζήτησης για την κύρωση του πρωτοκόλλου ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, λέγοντας ότι “αντί να πάει σε εκλογές επιθυμεί να δεσμεύσει τη χώρα. Δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ στη χώρα μας αυτά που βιώσαμε τις τελευταίες εβδομάδες”.

“Η ΝΔ θα καταψηφίσει το πρωτόκολλο ένταξης γιατί είναι απλά η προδιαγεγραμμένη τελική πράξη μιας επιζήμιας συμφωνίας. Δρομολογείται μέσα από διαδικασία που ευτελίζει τα κοινοβουλευτικά μας ήθη και αφήνει τον κ. Τσίπρα προσωπικά απαξιωμένο”, είχε πει νωρίτερα ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε επίσης ότι “η Ελληνική Δημοκρατία έζησε και ζει στιγμές πολιτικής συναλλαγής και μάλιστα σε κοινή θέα. Μπροστά στα μάτια μας είδαμε και εξακολουθούμε να βλέπουμε εκβιασμούς. Όλοι έχουν αντιληφθεί τα παζάρια που έχουν γίνει. Συνειδήσεις ανταλλάγησαν με χαρτοφυλάκια και πόστα” και τόνισε ότι “η χώρα πρέπει να πάει άμεσα σε κάλπες. Οι εκλογές θα φέρουν πολιτική κάθαρση που χρειάζεται η χώρα. Όσο συντομότερα γίνουν, τόσο το καλύτερο. Οι Έλληνες έχουν τη δική τους φωνή” και κατέληξε λέγοντας: “Φύγετε μαζί με τους φόρους σας, τα δύο μνημόνια και την αποτυχία σας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Καμμένος διέγραψε τον Παπαχριστόπουλο – Διαλύθηκε η ΚΟ των ΑΝΕΛ

Στην δημοσιότητα έδωσε ο Καμμένος τα μηνύματα που επικαλείται ο Νικολόπουλος

«Σφάχτηκαν» Τσίπρας και Καμμένος στην Βουλή – Χώρισαν οριστικά με ποίηση και… αίμα