Το Σκοπιανό “καίει” το ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ καταγράφει η Public Issue

Προβάδισμα 14,5 εκατοστιαίων μονάδων, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει η Νέα Δημοκρατία σύμφωνα με το πολιτικό βαρόμετρο της Public Issue.

Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ “πληρώνει” το κόστος της πολιτικής απομόνωσης και της κοινωνικής περιχαράκωσης, εξαιτίας της Συμφωνίας των Πρσεπών, το οποίο είναι μεγάλο και δεν αντισταθμίζεται από την προσέλκυση μιας μικρής μερίδας ψηφοφόρων του λεγόμενου «αντιεθνικιστικού ρεύματος», που τάσσεται υπέρ της Συμφωνίας και συσπειρώνεται σήμερα γύρω του. Πάντως η εκλογική επιρροή του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμάται στο ποσοστό 24,5%, σημειώνοντας άνοδο το τελευταίο 3μηνο.

Η Νέα Δημοκρατία από την μεριά της έχει σταθεροποιήσει την εκλογική της επιρροή, η οποία καταγράφεται σήμερα στο 39%, ενώ διατηρεί ταυτόχρονα και ανοικτό προβάδισμα 14,5 εκατοστιαίων μονάδων, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθεί το ΚΙΝΑΛ με ποσοστό 8,5%, η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 7,5%, το ΚΚΕ με ποσοστό 6,5% και η Ελληνική Λύση με 3%. Η Ένωση Κεντρώων συγκεντρώνει ποσοστό 1,5%, ενώ το Ποτάμι και οι ΑΝΕΛ καταγράφουν ποσοστό 1%.

Δείτε τον πίνακα με την εκτίμηση εκλογικής επιρροής:

Δείτε την εκτίμηση με την κατανομή εδρών:

Διαβάστε όλο το πολιτικό βαρόμετρο εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σαρώνει η ΝΔ στην Αθήνα σε νέα δημοσκόπηση – Διψήφια η διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ