Ραλλία Χρηστίδου: Η ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας στις ευρωεκλογές

Η γνωστή τραγουδίστρια είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ από το 2011 και τον Σεπτέμβρη του 2015 ήταν και υποψήφια βουλευτής

Η Ραλλία Χρηστίδου, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη το βράδυ μετά το πέρας της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές. Η γνωστή τραγουδίστρια είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ από το 2011 και τον Σεπτέμβρη του 2015 ήταν και υποψήφια βουλευτής.

Η Ραλλία Χρηστίδου λίγο μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της για τις ευρωεκλογές έκανε την εξής ανάρτηση στο Instagram:

«Γεια σας παιδιά! Όσες και όσοι με γνωρίζετε, με ξέρετε καλά. Δεκαπέντε χρόνια μεγαλώνουμε μαζί.Ήμουν πάντα εδώ. «Αθόρυβα» Χωρίς πολλά λόγια. Γνωρίζετε που «ανήκω» πολιτικά. Κι ας συμφωνούμε. Κι ας διαφωνούμε. Και είμαι συνεπής. Εγώ, η ελαχιστότερη όλων να προταθώ για ευρωβουλεύτρια. Πιστέψτε με. Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ αυτή την τόσο τιμητική πρόταση. Η πολιτική παρότι εγείρει πλήθος συνειρμών συνήθως με αρνητική χροιά για μένα παραμένει εκείνη η σπουδαιότερη διαδικασία που μας επιτρέπει να αλλάζουμε ή να διατηρούμε τον τρόπο που επιθυμούμε να ζούμε. Η πολιτική δεν είναι κραυγές στα τηλεπαράθυρα..

Η πολιτική είναι έμπνευση, είναι όραμα είναι εμπιστοσύνη. Η Ευρώπη είναι το μεγάλο μας σπίτι τα προβλήματα είναι κοινά και είναι απότοκα του οικονομικού συστήματος που έχει επικρατήσει. Οι εκλογές του Μαΐου δεν είναι β´ τάξης. Αποτελούν το πιο κρίσιμο σταυροδρόμι για τους λαούς της Ευρώπης.Για αυτό οι προοδευτικοί άνθρωποι γυναίκες και άντρες χρειάζεται να ενώσουν τις φωνές τους ενάντια στις κραυγές του λαϊκισμού και του εθνικισμού. Ενάντια στις φωνές του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας. Ενάντια στις κοινωνικές, οικονομικές και έμφυλες ανισότητες. Ενάντια σε εκείνους που σε θέλουν στο περιθώριο. Μια από αυτές τις φωνές θα είναι και η δική μου. Και μπορεί να είναι και η δική σου. Γιατί αυτή η φωνή μπορεί και πρέπει να ακουστεί δυνατά!»

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε, επίσης:

Με Πέτρο Κόκκαλη, Λυδία Κονιόρδου και Ραλλία Χρηστίδου το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ