Prodigy: Πέθανε ο τραγουδιστής τους Keith Flint

Ο θάνατός του προέρχεται από αυτοκτονία

Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του στη Βρετανία ο τραγουδιστής των Prodigy, Κιθ Φλιντ. Ο τραγουδιστής των Prodigy ήταν 49 ετών.

Βρέθηκε στο σπίτι του νεκρός

Ο τραγουδιστής των Prodigy και διάσημος για την ερμηνεία του στο κομμάτι Firestarter, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του σήμερα.

Οι αρχές αποκλείουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Η αστυνομία βρίσκεται ακόμα στην κατοικία του στο Έσεξ και σε δηλώσεις στην The Sun εκπρόσωποι των Αρχών δήλωσαν: «Μας φώναξαν για έναν άνδρα που βρέθηκε νεκρός στο Brook Hill, του North End, στις 8.10 am της Δευτέρας». Οι αρχές αποκλείουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ποιος ήταν

Ο «θρύλος» της rave σκηνής 

Γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 1969 στο Ρέντμπριτζ του Λονδίνου και σε μικρή ηλικία μετακόμισε στο Έσεξ. Εκεί γνώρισε τον Λίαμ Χόουλετ σε ένα κλαμπ και έτσι γεννήθηκαν οι Prodigy. Αρχικά απλά χόρευε πάνω στη σκηνή μέχρι που τραγούδησε το Firestarter και έγινε μόνιμα ο βασικός τραγουδιστής της μπάντας. Ήταν ένας από τους κορυφαίους perfomer με εκπληκτική ενέργεια στη σκηνή που του άρεσε να οδηγεί τον εαυτό του στα άκρα.

Το θρυλικό Firastarter

Ο Keith Flint συγκλόνισε με το τραγούδι Firestarter το οποίο συμπεριλήφθηκε στον τρίτο δίσκο των Prodigy, The Fat of the Land, το 1997. Το τραγούδι κυκλοφόρησε και ως single, το οποίο ήταν το πρώτο από τον εν λόγω δίσκο. Το single κατέληξε να έχει μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, φτάνοντας στο νούμερο 1 των φινλανδικών, των βρετανικών και των νορβηγικών charts. Συνολικά μπήκε στην πρώτη δεκάδα 12 χωρών. Στo αμερικανικό Billboard Hot 100, έφτασε στο νούμερο 30.

Οι στίχοι του δημιούργησαν συζήτηση ότι προωθούν τη βία, συζητήσεις υπήρξαν και για το video clip. Παρόλα αυτά, πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά του τραγούδια, με το περιοδικό NME να το συμπεριλαμβάνει στον κατάλογό του με τα 150 Σπουδαιότερα Τραγούδια των τελευταίων 15 ετών, στην 52η θέση.

Δείτε video:

Το Instagram του

Διαβάστε, επίσης:

Αδικήθηκε ο Λάνθιμος, βραβεύτηκε η πρωταγωνίστριά του – Όλα όσα έγιναν στα φετινά Όσκαρ