Αποχώρησε από εκδήλωση η Ελ. Χατζηγεωργίου – Καταγγέλλει προβοκάτσια της ΝΔ (Βίντεο)

53

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε κατά την εκδήλωση για τα 20 χρόνια της λειτουργίας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Ελευθερία Χατζηγεωργίου, δεν ολοκλήρωσε την ομιλία της και αποχώρησε από την εκδήλωση ενοχλημένη.

Αιτία για το συμβάν αυτό ήταν πως η κα Χατζηγεωργίου κατά την ομιλία της αναφέρθηκε στο έργο της παρούσας κυβέρνησης στον τομέα της Υγείας, προκαλώντας την έντονη αντίδραση ενός παρευρισκόμενου.

“Για το Παπαγεωργίου θα μιλήσετε;” φώναξε σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση, η υφυπουργός να διακόψει την ομιλία της και να αποχωρήσει.

Σε δήλωσή της η Ελευθερία Χατζηγεωργίου αναφερόμενη στο περιστατικό κάνει λόγο για προβοκάτσια από στελέχη της ΝΔ.

“Αντιμετώπισα την άθλια και τραμπούκικη συμπεριφορά ακροβολισμένων στελεχών της ΝΔ, που παριστάνοντας τους αγανακτισμένους πολίτες δεν μου επέτρεψαν να ολοκληρώσω την ομιλία μου”, επισημαίνει και προσθέτει:

“Προφανώς η πολλή παρέα με τους φασίστες της Χρυσής Αυγής θύμισε στους νεοδημοκράτες-νεοτραμπούκους το παρακρατικό παρελθόν των προγόνων τους”.

Επισημαίνει δε πως “είναι βέβαιο ότι το κοινωνικό έργο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ενοχλεί τους κρατικοδίαιτους κόλακες του παλιού πολιτικού καθεστώτος που κατεδάφισε τη δημόσια Υγεία στα μαύρα χρόνια της περιόδου 2010-2014 αλλά και παλαιότερα”.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση της υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης, Ελευθερίας Χατζηγεωργίου, σχετικά με το περιστατικό:

“Προβοκάτσια από στελέχη της ΝΔ στην εκδήλωση των 20 χρόνων του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου

Στην εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργίας του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, στην οποία ήμουν προσκεκλημένη να απευθύνω χαιρετισμό με το θεσμικό μου ρόλο ως Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), αντιμετώπισα την άθλια και τραμπούκικη συμπεριφορά ακροβολισμένων στελεχών της ΝΔ, που παριστάνοντας τους αγανακτισμένους πολίτες δεν μου επέτρεψαν να ολοκληρώσω την ομιλία μου.

Την ώρα που αναφερόμουν στο αναμφισβήτητα θετικό έργο της κυβέρνησης στο χώρο της Υγείας, δόθηκε το σύνθημα από τον υιό πρώην βουλευτή της ΝΔ και σημερινό δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Θεσσαλονίκης Κούβελα, για να ξεκινήσουν φωνές και διαμαρτυρίες νεοδημοκρατών.

Προφανώς η πολλή παρέα με τους φασίστες της Χρυσής Αυγής θύμισε στους νεοδημοκράτες-νεοτραμπούκους το παρακρατικό παρελθόν των προγόνων τους.

Είναι βέβαιο ότι το κοινωνικό έργο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ενοχλεί τους κρατικοδίαιτους κόλακες του παλιού πολιτικού καθεστώτος που κατεδάφισε τη δημόσια Υγεία στα μαύρα χρόνια της περιόδου 2010-2014 αλλά και παλαιότερα.

Ακόμη και σε μία εκδήλωση τιμής στην προσφορά του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου στους πολίτες της Θεσσαλονίκης και όλης της Βόρειας Ελλάδας δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν το μίσος τους για μια κυβέρνηση που απέδειξε έμπρακτα την κοινωνική και πολιτική γύμνια της Νέας Δημοκρατίας, το βρώμικο παρελθόν και το σκοτεινό μέλλον της.

Κύριε Μητσοτάκη, τα στελέχη του κόμματός σας οσο περνάει ο καιρός τόσο μοιάζουν στους φασίστες – τραμπούκους που τοσο καιρό ξεπλένετε με τη ρητορική και τη στάση σας”.

Δείτε παρακάτω την στιγμή της αποχώρησης της υφυπουργού: