Καλαμάτα: Συγκλονίζει ο γιός του αδικοχαμένου Κώστα Θεοδωρακάκη

31

Συγκλονίζουν τα λόγια του γιού του αδικοχαμένου Κώστα Θεοδωρακάκη, Νεκτάριου. Ο γιός του παρά τον ανείπωτο πόνο και την οδύνη που βιώνει η οικογένειά του, μετά τον άδικο χαμό του πατέρα του από μια σαϊτα την ώρα που μετέδιδε ζωντανά τον σαϊτοπόλεμο, απαντά στον δήμαρχο Καλαμάτα Παναγιώτη Νίκα, με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου στο CNN.gr ότι “ο σαϊτοπόλεμος είναι στο DNA των Μεσσήνιων και είναι δύσκολο να απαγορευτεί καθώς θα υπάρξουν αντιδράσεις”.

Μια απάντηση-καταγγελία απέναντι στην υποκρισία, όταν μιλάμε για μια ανθρώπινη ζωή που χάθηκε τόσο ξαφνικά και άδικα, από παραλείψεις και εγκληματική αμέλεια. Μια ξεκάθαρη απάντηση για την αξία της ανθρώπινης ζωής πέρα και πάνω από οποιοδήποτε “έθιμο”.

Στην ανάρτησή του ο Νεκτάριος Θεοδωρακάκης αναφέρει:

“κύριε” Νικά αυτή η δήλωση δε σας τιμά καθόλου. Οι κορδελιτσες και τα δήθεν λυπάμαι δεν τα δέχομαι ούτε εγώ προσωπικά αλλά ούτε και η οικογένειά μου. Την μητέρα μου την γνωρίζετε προσωπικά καθώς ήσασταν καθηγητής της στο Λύκειο αλλά και τον πατέρα μου λόγω της σπουδαίας δημοσιογραφικής κληρονομιάς που άφησε πίσω του. Παρόλα αυτά επιλέξατε τον εύκολο δρόμο και τον πολιτικό λόγο. Λίγη ανθρωπιά δε βλάπτει. Στο DNA των Μεσσηνιων είναι και η ανθρωπιά, όχι μόνο αυτά τα έθιμα. Δηλώνω δημοσίως πως θα κάνω ο,τι περνάει από το χέρι μου για να οδηγηθούν οι υπαίτιοι ενώπιον της δικαιοσύνης και αυτή θα αποφασίσει από εκεί και πέρα… Εύχομαι να μη σας συμβεί τίποτε ανάλογο διότι δεν έχετε ιδέα τι πόνο και τι θλίψη προκαλούν. Θα μπορούσαν κάλλιστα να αποφευχθούν τέτοιου είδους περιστατικά αν είχατε σχεδιασμό και πρόγραμμα, παρόλα αυτά επιλέξατε να περιοδευετε και να μην ενδιαφερθειτε ούτε στο ελάχιστο για την ΥΓΕΙΑ και την ΑΣΦΑΛΕΙΑ του κόσμου που παρακολουθεί αυτά τα δρώμενα. Ο πατέρας μου φεύγει χαρούμενος, έχοντας αποτρέψει δύο γυναίκες να πλησιάσουν σε αυτόν και έχοντας αποτρέψει επί της ουσίας δύο ακόμη δυστυχήματα.
Καλή επιτυχία “κύριε” δήμαρχε στις προσεχείς εκλογές.
Με λύπη για τις δηλώσεις σας και την στάση σας, ο υιός του αδικοχαμένου αυτού”.

Πηγή: messinialive.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καλαμάτα: Αυτός είναι ο εικονολήπτης που σκοτώθηκε στον σαϊτοπόλεμο

Τραγωδία στην Καλαμάτα: Νεκρός εικονολήπτης στο σαϊτοπόλεμο – Κατέγραψε τον θάνατο του (Vid)