Κυμπουρόπουλος για Πολάκη: Θα ήθελα να τον συναντήσω, θα τον άκουγα τι έχει να πει

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του Open για την αήθη επίθεση που δέχτηκε από τον Παύλο Πολάκη, θέλησε να σταθεί στην ουσία της δήλωσης που ήταν αυτό που τον πείραξε και όχι στο ύφος της.

Σχολιάζοντας τόσο τη στάση του κ. Πολάκη όσο και αυτή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ο οποίος έσπευσε να τον καλύψει: «Είναι μία άποψη ενός πολίτη, τυγχάνει να είναι υπουργός. Έτσι την αντιμετωπίζω, την ακούω, την φιλτράρω και προχωράω. Δεν θα σταματήσει η πορεία μου από την γνώμη ενός ανθρώπου. Είμαι εδώ για να βοηθήσω και θα φτάσω εκεί που θέλω και μπορώ να φτάσω.

Το θέμα αναπηρία που για εμάς μεταφράζεται ως τα εμπόδια που δημιουργεί η ίδια η κοινωνία για να μην είσαι ενεργός πολίτης. Η αντιμετώπισή της αναπηρίας, είναι ένα ζήτημα βαθιά πολιτικό», ανέφερε.

Σε ερώτηση τι θα έκανε αν συναντούσε τον κ. Πολάκη είπε: «Θα ήθελα να κάνω διάλογο για να δω τι έχει να πει. Η προσωπική επαφή ανοίγει δρόμους και επικοινωνίες. Θα ήθελα να ακούσω τη βαθύτερη του σκέψη. Θα τον άκουγα τι έχει να πει».

Αναφορικά με τη στάση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα απέναντι στα όσα είπε ο Παύλος Πολακης, σημείωσε: «Ήθελα να ακούσω τι έχει να πει. Να μην κάνει μία απλή κάλυψη και να συνεχίσει. Ήθελα μία πιο σταράτη, πιο πολιτική στάση από τον πρωθυπουργό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Τσακαλώτος «αδειάζει» τον Πολάκη: Πρέπει να υπάρχουν και όρια…