Κύπρος: Εντοπίστηκε βαλίτσα στην κόκκινη λίμνη – Στη σκηνή ο «Ορέστης» (Βίντεο)

66

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών γύρω από την πολύκροτη υπόθεση των δολοφονιών οι οποίες συγλονίζουν το Παγκύπριο.

Συγκεκριμένα, γύρω τις 14:00 το μεσημέρι του Μ. Σάββατου παρατηρήθηκε έντονη κινητικότητα στην κόκκινη λίμνη στο Μιτσερό. Οι πληροφορίες έκαναν λόγο για εντοπισμό κάποιου ευρήματος. Μερικά λεπτά αργότερα στο σημείο έφτασαν μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας για να αφιχθεί ύστερα από πολύ λίγο ο 35χρονος δράστης του στυγερού εγκλήματος στη σκηνή.

Ο 35χρονος αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς, γνωστός με το ψευδώνυμο «Ορέστης», με χειροπέδες στα χέρια και υπό την συνοδεία αστυνομικών, κατευθύνθηκε στη κόκκινη λίμνη όπου υπέδειξε συγκεκριμένο σημείο.

Ακολούθως, μεταδόθηκε η πληροφορία για εντοπισμό βαλίτσας. Ο 35χρονος μετά την υπόδειξη του σημείου μπήκε εντός του οχήματος της Αστυνομίας και επέστρεψε στα κρατητήρια.

Ο 35χρονος μετά την υπόδειξη του σημείου μπήκε εντός του οχήματος της Αστυνομίας και επέστρεψε στα κρατητήρια.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με ομολογία του εντός της κόκκινης λίμνης στο Μιτσερό πέταξε τρία από τα θύματα του αφού πρώτα τα έβαλε εντός βαλιτσών.

Ο 35χρονος «Ορέστης» με χειροπέδες και υπό τη συνοδεία αστυνομικών περπατά στο σημείο για να υποδείξει τη σκηνή όπου πέταξε τα πτώματα. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Οι τρεις σοροί τις οποίες ο 35χρονος κατά συρροή δολοφόνος πέταξε εντός της κόκκινης λίμνης φέρεται να ανήκουν στην 36χρονη Livia Florentina Bunea, στο μόλις 8 ετών κοριτσάκι της, Elena Natalia Bunea, από την Ρουμανία και στην 30χρονη Maricar Valdez Arquiola από τις Φιλιππίνες.

Εξάλλου, ο «Ορέστης» παρουσιάστηκε εκ νέου ενώπιον του επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το Μ. Σάββατο όπου ανανεώθηκε για άλλες οκτώ ήμερες το διάταγμα προσωποκράτησης του.

Κατά την παρουσία του στο δικαστήριο, ότι ο 35χρονος – καθ’ ομολογίαν – κατά συρροήν δολοφόνος, ομολόγησε τα φρικιαστικά του εγκλήματα σε ιδιόχειρες καταθέσεις.

Στις σχετικές σημειώσεις του 35χρονου, που «ψάρευε» τα θύματά του με το ψευδώνυμο «Ορέστης», κατονομάζει το θύμα του το οποίο πέταξε σε λάκκο στην Ορούντα. Η άτυχη γυναίκα είναι η Κάτχα Ανού από το Νεπάλ, όπως ο ίδιος ο δολοφόνος ομολόγησε.

Εξάλλου, έρευνες για εντοπισμό της 6χρονης Sierra, γίνονται ταυτόχρονα και στο φράγμα το Ξυλιάτου.

Πηγή: sigmalive.com