Νέα στοιχεία σοκ – Με απίστευτη αγριότητα σκότωσε τις γυναίκες ο «Ορέστης»

Νέα σοκαριστικά στοιχεία είδαν το «φως» της δημοσιότητας σχετικά με την πρωτοφανή υπόθεση του κατά συρροήν δπλοφόνου με το ψευδώνυμο «Ορέστης» που έχει σοκάρει την Κύπρο και όχι μόνο.

Οι τελευταίες εξελίξεις αφορούν στον τρόπο με τον οποίο ο 35χρονος δολοφονούσε τα θύματά του. Τουλάχιστον δύο από αυτά…

Οι νέες νεκροτομές, λοιπόν, που διενεργήθηκαν χθες και σήμερα από τον ιατροδικαστή Ανδρέα Μαρνερίδη, ο οποίος μετέχει στο κλιμάκιο της Scotland Yard που βρίσκεται στη Κύπρο, κατέδειξαν το εξής: Πως τα δύο θύματα του ίλαρχου Νίκου Μεταξά δολοφονήθηκαν με στραγγαλισμό.

Ο Ορέστης, ωστόσο, δεν χρησιμοποίησε τις παλάμες και τα δάχτυλα, αλλά το εσωτερικό μέρος του αγκώνα σφίγγοντας τον λαιμό τους! Για την Marry Rose και την γυναίκα που βρισκόταν στη βαλίτσα στη Κόκκινη Λίμνη, καταγράφηκε ως αιτία θανάτου «στραγγαλισμός – κεφαλοκλείδωμα».

Για τις άλλες δύο, την Arian Palanas Lozano από τις Φιλιπίνες και την Kahda Anu σπό το Νεπάλ δεν διαπιστώθηκε η αιτία του θανάτου τους.

Για τη γυναίκα που βρέθηκε στη βαλίτσα, επιβεβαιώθηκε η εκτίμηση που είχε δημοσιεύσει η εφημερίδα Πολίτης, ότι πρόκειται για τη 36χρονη Livia – Florentina Bunea από τη Ρουμανία.

Όπως ανέφεραν έγκυρες πηγές, τα στοιχεία του σωματότυπου της οδηγούν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για τη Livia.

Πηγή: politis.com.cy

Κύπρος-«κόκκινη λίμνη»: «Αίσθηση θανάτου στον αέρα» (Βίντεο)