Στον εισαγγελέα ο 54χρονος που συνελήφθη για τον τραυματισμό της 8χρονης στη Βοιωτία

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα ο 54χρονος που συνελήφθη από την Ασφάλεια Λιβαδειάς, κατηγορούμενος ότι είναι εκείνος που πυροβολούσε κατά τη διάρκεια πασχαλινού γλεντιού το απόγευμα της Κυριακής, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι η 8χρονη Αλεξία, ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για βαριές σωματικές βλάβες, παράβαση του νόμου περί όπλων και άλλα αδικήματα. Το 38αρι περίστροφο, που κατείχε παράνομα ο 54χρονος και το οποίο κατασχέθηκε, έχει σταλεί για βαλλιστική εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Σημειώνεται, ότι το περίστροφο εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας που έγινε χθες το μεσημέρι στο σπίτι του κατηγορούμενου στην Αθήνα, ενώ στην οικία στο Λεοντάρι Βοιωτίας, είχαν βρεθεί απο την αρχή τέσσερις κάλυκες από το περίστροφο.

Ο 54χρονος, που είναι ιδιοκτήτης βενζινάδικου, ήταν ένα από τα άτομα παρέας στο Λεοντάρι, στα οποία είχαν επικεντρωθεί από την αρχή οι έρευνες της Ασφάλειας Λιβαδειάς. Και αυτό γιατί υπήρχαν πολλές μαρτυρίες ότι από το σημείο που βρισκόταν η συγκεκριμένη παρέα έπεφταν πολλές μπαλωθιές. Το σημείο από το οποίο πυροβόλησε ο δράστης επιβεβαιώνεται και από τις μετρήσεις των ειδικών στελεχών της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Από περίστροφο η σφαίρα που έστειλε στην εντατική την 8χρονη

Θήβα: Ψάχνουν πόρτα πόρτα για τον άνθρωπο που τραυμάτισε την 8χρονη

Θήβα: Προσαγωγή υπόπτου για τον τραυματισμό της 8χρονης