Κώλυμα δήλωσε ο Αναστόπουλος: «Επιλέχθηκα, ως σύγχρονη Ιφιγένεια, να θυσιαστώ»

Ο διαιτητής Παναγιώτης Αναστόπουλος δήλωσε κώλυμα το πρωί της αναμέτρησης της 26ης αγωνιστικής Ολυμπιακός-Προμηθέας, τονίζοντας στην επιστολή του προς την ΚΕΔ και τους αρμόδιους φορείς «ότι δεν προτίθεμαι να διαιτητεύσω τον συγκεκριμένο αγώνα και παρακαλώ να προβείτε στην αντικατάστασή μου».

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος εξήγησε πως περίμενε την ανάληψη πρωτοβουλίας «που θα έλυνε το πρόβλημα και το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί με συνευθύνη πολλών», αλλά αυτό δεν συνέβη. «Άπαντες οι εμπλεκόμενοι θεσμικοί φορείς επέλεξαν το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου, με καθυστέρηση, μάλιστα, καθώς το Πάσχα παρήλθε. Επίσης, ορισμένοι εξ αυτών, αρνούμενοι να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν, επέλεξαν, κατά τη συνήθη τακτική τους, να μεταθέσουν σε εμένα το βάρος της άρσης του αδιεξόδου. Όλες αυτές τις ημέρες, στο πρόσωπό μου βρέθηκε το εξιλαστήριο θύμα και “επιλέχθηκα”, ως σύγχρονη Ιφιγένεια, να θυσιαστώ».

Επιπλέον, ο Παναγιώτης Αναστόπουλος επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του «για τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς της προσωπικής μου στοχοποίησης όλο αυτό το διάστημα, η οποία οδήγησε στη χθεσινή προσχεδιασμένη “επίσκεψη” δεκάδων χούλιγκαν στο σπίτι μου».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ