Κύπρος: Βρέθηκε η 6χρονη δεμένη με σεντόνι και τσιμεντομπλόκ στο βυθό της λίμνης

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν τα νέα στοιχεία για τον τρόπο με τον οποίο έχασε την ζωή της η 6χρονη Sierra της στη λίμνη Μεμί στην Κύπρο. H σορός της μικρής βρέθηκε κάτω από αντίξοες συνθήκες και υπό συνεχή βροχή, από δύτες της ιδιωτικής εταιρείας Brasal, σε βάθος 6 μέτρων.

Το 6χρονο κορίτσι είχε εξαφανιστεί μαζί με τη μητέρα του τον Μάιο του 2018. Η Mairy Rose είχε εντοπιστεί στις 14 Απριλίου και ήταν το πρώτο θύμα του καθ΄ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Το πρωί, ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος είχε μεταβεί εκ νέου στη Λίμνη για υποδείξεις. Κατά τη διάρκεια των υποδείξεων, υπέδειξε άλλο σημείο στο οποίο είχε πετάξει τη σορό του άτυχου παιδιού. Οι έρευνες εστίασαν σε αυτό το σημείο και υπό την καθοδήγηση του Επικεφαλής των ερευνών, του Δ/ντη της Πυροσβεστικής Μάρκου Τράγκολα, ο δύτης της Brasal καταδύθηκε και εντόπισε τη σορό του παιδιού.

Το άψυχο σώμα της Siera εντοπίστηκε τυλιγμένο σε σεντόνι, με σχοινί και τσιμεντομπλόκ.

Στο σημείο έσπευσαν ανακριτές του ΤΑΕ, ο υπεύθυνος της ανακριτικής ομάδας Ι. Γιωρκάτζης και ο αστυνομικός Δ/ντης, καθώς επίσης και οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα.

Σύμφωνα με πληροφορίες σημειώνεται ότι η μικρή Σιέρα στραγγαλίστηκε από τον 35χρονο ίλαρχο.

Πηγή: sigmalive.com