Λαμία: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για το θάνατο του 15χρονου ποδηλάτη (Εικόνες)

Η νέα ανείπωτη τραγωδία που συγκλονίζει από χθες την νύχτα την Λαμία και την Φθιώτιδα, δεν έχει τέλος, αφού έρχονται στο φως λεπτομέρειες από το τραγικό δυστύχημα όπου ένας 15χρονος ποδηλάτης παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και έχασε την ζωή του στις παρυφές του Καραβόμυλου.

Μαζί με τον 15χρονο είχαν βγεί για βόλτα με τα ποδήλατά τους άλλα τρία παιδιά, μεταξύ των οποίων και ο δίδυμος αδελφός του, αλλά η τύχη έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην εφηβική παρέα, αφού λίγο μετά τις 10 το βράδυ, πάνω στην παρέα έπεσε το μαύρο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 40χρονος με καταγωγή από την Αλβανία και διατηρεί επιχείρηση στην περιοχή.

Τα παιδιά που εκινούντο στον παλιό επαρχιακό δρόμο Στυλίδας-Καραβόμυλου και παρά το γεγονός ότι στα ποδήλατά τους είχαν φωτισμό εμπρός και πίσω, δεν έγιναν αντιληπτά από τον οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος τα αντιλήφθηκε τελευταία στιγμή, προσπάθησε να τα αποφύγει αλλά δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να συμβεί το τραγικό δυστύχημα.

Ο 15χρονος μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο της Λαμίας, αλλά δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ ο δίδυμος αδελφός του και ένα ακόμη παιδί της ανέμελης συντροφιάς νοσηλεύονται χωρίς να διατρέχουν κάποιο κίνδυνο για την ζωή τους.

Η τραγωδία για την οικογένεια του 15χρονου, συνεχίσθηκε από ανείπωτες συμπτώσεις, αφού και οι δύο γονείς του είναι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και ειδικά ο πατέρας είναι εντατικολόγος και διευθυντής του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών.

Παράλληλα ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε τα παιδιά, συνελήφθη από την αστυνομία και στις 11:30 οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Λαμίας, ενώ χθες την νύχτα ελήφθη αίμα για να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ,τ α αποτελέσματα όμως των εξετάσεων δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Το σημείο που έγινε το νέο τραγικό δυστύχημα με ποδηλάτες, είναι ένα επικίνδυνο σημείο αφού ο δρόμος είναι μία μεγάλη ευθεία αλλά κατασκότεινη, χωρίς δημοτικό φωτισμό και συνήθως οι οδηγοί αναπτύσουν μεγάλες ταχύτητες στην συγκεκριμένη διαδρομή.

Γείτονες μιλώντας σε τοπικά Μέσα και στο ΑΠΕ-ΜΠΕ είπαν ότι στις 22.10 περίπου άκουσαν το “μπαμ” και είδαν τι είχε συμβεί μέσα στο σκοτάδι καλώντας το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία, ενώ τόνισαν την ανυπαρξία φωτισμού στον δρόμο που τον καθιστά πραγματική καρμανιόλα. Κάτοικος της περιοχής δήλωσε ότι έχει αναγκασθεί να βάλει με δική της πρωτοβουλία φωτισμό στον δρόμο, έξω από το σπίτι της, για λόγους ασφαλείας.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής, η μητέρα του 15χρονου, είχε συμβουλέψει χθες το βράδυ τα παιδιά να μην κάνουν την βόλτα τους στον συγκεκριμένο δρόμο λόγω της επικινδυνότητά του. Η τραγική οικογένεια διατηρεί εξοχική κατοικία κατοικία στην περιοχή του Καραβόμυλου και περνούσε τις διακοπές της λόγω της κοντινής απόστασης από την Λαμία.

Με πληροφορείες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, φωτογραφίες Lamiareport.gr