«Βόμβα» Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ, απέκλεισε την Αμερική

Η Γαλλία έκανε την έκπληξη του τουρνουά, κερδίζοντας 89-79 τις ΗΠΑ και τις άφησαν εκτός ημιτελικών – Συνέχεια με το Αυστραλία – Τσεχία.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2019 συνεχίζεται στην Κίνα, με την Αργεντινή και την Ισπανία να έχουν ήδη πάρει θέση στους «4» της διοργάνωσης και να περιμένουν τους αντιπάλους τους. Αυτοί θα προκύψουν από τους αγώνες της Τετάρτης (11/09), που παρουσιάζουν κι αυτοί αρκετό ενδιαφέρον.

Η… αυλαί άνοιξε στις 14:00 με τις ΗΠΑ να αντιμετωπίζουν τη Γαλλία, σε μια «μονομαχία» που αναμενόταν με ενδιαφέρον και χάρισε τις περισσότερες συγκινήσεις ως τώρα στο τουρνουά. Οι σούπερ Γάλλοι με έναν… τρομακτικό Ρούντι Γκομπέρ, νίκησαν 89-79 τους Αμερικανούς και για πρώτη φορά μετά το 2002 τους άφησαν εκτός ημιτελικών σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ. Παράλληλα, αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τις ΗΠΑ σε Μουντομπάσκετ από το 2006 και το 101-95 της Ελλάδας στη Σαϊτάμα της Ιαπωνίας.

Στις 16:00, η εντυπωσιακή ως τώρα Αυστραλία, θα κοντραριστεί με την… έκπληξη της διοργάνωσης, Τσεχία, έτσι ώστε να προκύψει η τελευταία ομάδα που θα συμπληρώσει το «καρέ» των ημιτελικών του Μουντομπάσκετ.

Πηγή: onsports.gr