Νέα Φιλαδέλφεια: Οι «άγνωστες» που αμαύρωσαν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου (Βίντεο)

Κατά την διάρκεια της μαθητικής παρέλασης στο κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, μια περίεργη ομάδα από κοπέλες υποδυόμενες τις μαθήτριες, όταν έφτασαν στο σημείο της εξέδρας των επισήμων «παρέλασαν» με ένα τρόπο που αμαύρωσε τον εορτασμό της επετείου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας Fx-news, οι κοπέλες που «παρέλασαν» δεν έχουν καμία σχέση με τα σχολεία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας!

Παρεισέφρησαν ανάμεσα στα γκρουπ μαθητών του 3ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας & του Γενικού Λυκείου Νέας Χαλκηδόνας λίγο πριν τα σχολεία φτάσουν στην κεντρική πλατεία που βρισκόταν η εξέδρα των επισήμων. Με την κοπέλα στο κέντρο της πρώτης σειράς να κρατά την ελληνική σημαία και να είναι η μόνη που δεν έκανε αλλοπρόσαλλες κινήσεις, οι υπόλοιπες κοπέλες έκαναν μιμήσεις, με διαφορετικό μοτίβο η κάθε μια. Από μίμηση αναπήρου έως και μίμηση πτηνού και μάλιστα αν παρατηρήσετε στο βίντεο έβγαζαν κραυγές πτηνών!!! Παρατηρήθηκε μάλιστα ότι καμία από τις κοπέλες δεν γελούσε ή δεν έκανε «χαβαλέ»! Ήταν οργανωμένο και καλά προετοιμασμένο «σκετς»!

Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι κοπέλες «λέρωσαν» τον εορτασμό της εθνικής εορτής στη Νέα Φιλαδέλφεια και ότι το γεγονός έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, δείχνει ότι προφανώς αυτό ακριβώς επιδίωκαν…