Η Μπριζ «ξέρανε» τη Γαλατά στο 90’+ και τώρα ελπίζει

«Χωρίς καρδιά, καμία δόξα». Αυτό έγραφε η φανέλα της Κλαμπ Μπριζ, αυτό έκαναν πράξη και οι παίκτες της στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γαλατασαράι στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Βέλγοι βρέθηκαν να χάνουν μόλις στο 11’ από το πρώτο τέρμα της ομάδας του Φατίχ Τερίμ στη διοργάνωση, ωστόσο, αν και δεν τα παράτησαν, φαινόταν ότι το ματς «στραβώνει». Τελικά, όμως, στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε ο Κρεπέν Ντιατά, ο οποίος με ένα υπέροχο τέρμα έδωσε τον υπερπολύτιμο βαθμό στους φιλοξενούμενους. Μάλιστα, τα πανηγύρια ήταν τόσο έντονα που τους άφησαν με εννέα παίκτες.

Έτσι, η Μπριζ παρέμεινε 3η και στο + 1 από τη «Τζιμ Μπομ» και αν φέρει το ίδιο (ή καλύτερο) αποτέλεσμα από εκείνη την τελευταία αγωνιστική (φιλοξενεί τη Ρεάλ), τότε θα είναι αυτή που θα πάρει την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Την ίδια στιγμή, έδωσε την ευκαιρία στη Ρεάλ Μαδρίτης να παίξει χωρίς άγχος κόντρα στους Γάλλους, αφού εξασφάλισε το ότι θα βρίσκεται στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή: sport-fm.gr