Κόλλησε στο Νιούκαστλ η Μάντσεστερ Σίτι και χάνει επαφή με την κορυφή

Η Μάντσεστερ Σίτι κόλλησε (2-2) εκτός έδρας με τη Νιούκαστλ με τον πρώην παίκτη της Λίβερπουλ, Τζόντζο Σέλβι, να ισοφαρίζει στο 88′! Οι σίτιζενς θα μείνουν στο -11 από την κορυφή σε περίπτωση νίκης των ρεντς.

Απίθανο ματς στο St. James Park, το πρώτο χρονικά για την 12η αγωνιστική της Premier League. Η Μάντσεστερ Σίτι υπέστη την τρίτη βαθμολογική της απώλεια στην τρέχουσα σεζόν του αγγλικού πρωταθλήματος, μετά τις ήττες από Λίβερπουλ και Νόριτς.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, δεν πέρασε από την έδρα της Νιούκαστλ, στην οποία την περυσινή σεζόν είχε γνωρίσει την ήττα (2-1). Έμεινε στο 2-2 και θα βρίσκεται στο -11 από την κορυφή σε περίπτωση που η Λίβερπουλ νικήσει την Μπράιτον.

O Στέρλινγκ άνοιξε το σκορ για τους σίτιζενς στο 22ο λεπτό. Ο Νταβίντ Σίλβα πάτησε με τακουνάκι την μπάλα κι ο Άγγλος διεθνής φορ νίκησε τον Ντουμπράβκα με ωραίο τελείωμα. Η χαρά της ομάδας του Μάντσεστερ δεν κράτησε πολύ.

Ύστερα από τέσσερα λεπτά (26′) ήλθε η ισοφάριση. Ο Βίλεμς με εξαιρετικό σουτ μετά την πάσα του Αλμιρόν νικά τον Έντερσον και έκανε το 1-1! Μάλιστα αυτό ήταν το δεύτερο γκολ του Ολλανδού στο πρωτάθλημα. Το πρώτο ήταν στο Άνφιλντ, όταν άνοιξε το σκορ στην ήττα (3-1) από τη Λίβερπουλ.

Η Σίτι πήρε προβάδισμα με γκολάρα του Ντε Μπράινε στο 82ο λεπτό. Ο Βέλγος πήρε το ριμπάουντ εκτός περιοχής μετά από απομάκρυνση της μπάλας, έπιασε ένα τρομερό σουτ και με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντουμπράβκα για το 1-2.

Κι ενώ όλα έδειχναν απόδραση της Σίτι, η τελευταία λέξη ανήκε στην Νιούκαστλ. Ο Σέλβι έκανε δώρο στην πρώην του ομάδα, Λίβερπουλ, καθώς με απίστευτο σουτ νίκησε τον Έντερσον και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Πηγή: sport24.gr