Σοκ στο Διδυμότειχο: Ποντίκια “έφαγαν” βρέφος – Συνελήφθη ο αθίγγανος πατέρας

61

Σοκαρίστηκαν ακόμα και οι γιατροί του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου αρχικά και του Π.Γ Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης στη συνέχεια, από την κατάσταση που αντίκρυσαν, με βρέφος 3,5 μηνών που μεταφέρθηκε εκεί από την ανήλικη μητέρα του και τον παππού και το είχαν “φάει” στο πρόσωπο και το ένα χεράκι του ποντίκια.

Αφού του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στο Διδυμότειχο, κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί άμεσα στην Αλεξανδρούπολη, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε η αστυνομία προκειμένου να επιληφθεί της υπόθεσης. Επίσης θα υποβληθεί και σε ιατροδικαστική εξέταση στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης από τον Ιατροδικαστή Παύλο Παυλίδη, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη. Ήταν υποσιτισμένο και αφυδατωμένο, σύμφωνα με το evros-news.gr.

Οι γονείς του είναι Αθίγγανοι και η μητέρα του όπως τονίσαμε είναι ανήλικη. Μένουν στα λυόμενα που βρίσκονται στον περιφερειακό δρόμου του Διδυμοτείχου και φυσικά εναντίον τους κινήθηκαν οι προβλεπόμενες απ’ το νόμο διαδικασίες, που σύμφωνα με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο πατέρας του βρέφους έχει συλληθφεί για παραμέληση.