Τρόμος για Σχοινά και Γαρμπή: Τους έδεσαν και τους λήστεψαν μέσα στο σπίτι τους

36

Ο Δημήτρης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή έπεσαν θύματα ένοπλης ληστείας, τα ξημερώματα, μέσα στο σπίτι τους, στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας.

Η τραγουδίστρια επέστρεφε από το κέντρο, Έναστρον όπου εμφανίζεται, στο σπίτι της και μόλις στάθμευσε το αυτοκίνητο της στη Νέα Ερυθραία μπροστά απο το σπίτι της όταν τέσσερα άτομα (δύο Έλληνες και δύο αλλοδαποί) με κουκούλες την ακινητοποίησαν, την ανάγκασαν να τους βάλει μέσα στο σπίτι, ενώ είχε επιστρέψει νωρίτερα ο Διονύσης Σχοινάς και είχε ξαπλώσει.

«Είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και μπήκαν μέσα, έδεσαν τον Διονύση Σχοινά και τους ζητούσαν επίμονα που αν έχουν χρηματοκιβώτιο. Ο Διονύσης Σχοινάς όπως είπε στην αστυνομία αρχικά δεν έλεγε, ενώ στη συνέχεια του είπαν «αν δεν μας δώσεις τα χρήματα «θα σε φυτέψουμε» με μία σφαίρα». Οι δράστες ήταν οπλισμένοι… έτσι υπό την απειλή όπλου αναγκάστηκε να τους πει που είναι το χρηματοκιβώτιο, πήραν το ποσό και εξαφανίστηκαν. Έγινε στο σπίτι τους τα ξημερώματα στα Βόρεια προάστια» αναφέρθηκε στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το gossip-tv.gr, στο σπίτι ήταν και ο γιος τους, Δημήτρης τον οποίο έδεσαν και αυτόν. Μιλώντας με ανθρώπους του περιβάλλοντός τους, τόσο το παιδί, όσο και η Καίτη με τον Διονύση βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έζησαν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στη Νέα Ερυθραία, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.