12χρονη αθλήτρια «τσάκισε» σεσημασμένο Αλγερινό που πήγε να την βιάσει

Λάθος στόχο διάλεξε ένας αδίστακτος Αλγερινός, που επιτέθηκε σε ένα ανήλικο κορίτσι έξω από το σπίτι του στο Πέραμα και προσπάθησε να ασελγήσει πάνω της! Η 12χρονη Ιωάννα Διαμαντοπούλου είναι και τον εξουδετέρωσε αστραπιαία, με ένα λάκτισμα στο κεφάλι και δύο κροσέ!

Ο αλλοδαπός δεν φανταζόταν τι τον περίμενε όταν έβαλε στόχο την έφηβη, η οποία επέστρεφε στο σπίτι της το βράδυ του περασμένου Σαββάτου με το λεωφορείο, με οδηγό τον πατέρα της, ο οποίος αντιλήφθηκε τις κινήσεις του και δεν τον άφησε από τα μάτια του.

Μόλις η 12χρονη αποβιβάστηκε, ο Αλγερινός την ακολούθησε και βεβαιώθηκε ότι ήταν μόνη στον δρόμο. Τότε, όπως ανέφερε στην κατάθεσή της η ανήλικη, την πλησίασε με πρόσχημα ότι έχει χαθεί και της ζήτησε να τον βοηθήσει ώστε να κατευθυνθεί στην Καλλιθέα!

Το κορίτσι στράφηκε για να φύγει, αλλά ο αλλοδαπός της επιτέθηκε και προσπάθησε να χειρονομήσει σε βάρος του, χωρίς να φαντάζεται ότι η μικρούλα έχει τρία χρυσά μετάλλια στο wushu sanda -γνωστό ως κινεζικό kick boxing- και ένα ασημένιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing της κατηγορίας της, ενώ είναι και αθλήτρια του ΜΜΑ!

Σίγουρα όμως θα μετάνιωσε πικρά που την παρενόχλησε όταν η 12χρονη Ιωάννα αντέδρασε αστραπιαία, όπως έχει εκπαιδευτεί, και τον «ξάπλωσε» στο έδαφος!

Η 12χρονη Ιωάννα Διαμαντοπούλου ασχολείται με τα μαχητικά αθλήματα τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Μίλησε στην εφημερίδα «Espresso» και την Νάντια Αλεξίου για την περιπέτεια που έζησε.

«Όταν με άγγιξε στο στήθος, αιφνιδιάστηκα και του έριξα μια κλοτσιά στο κεφάλι και δύο χτυπήματα με το χέρι. Ζαλίστηκε και έπεσε σε ένα αμάξι. Έβαλα τις φωνές, βγήκε η μαμά από το σπίτι, και τον είδαμε να τρέχει με αίματα. Αν ήταν άλλο κοριτσάκι, δεν ξέρω πώς θα είχε εξελιχθεί. Η μάνα μου ήταν σε κατάσταση σοκ! Έπειτα από αυτό νιώθω πιο δυνατή. Σίγουρη για τον εαυτό μου».

Ο αλλοδαπός διέφυγε αιμόφυρτος, ενώ η 12χρονη κατήγγειλε το περιστατικό μαζί με τη μητέρα της στο Αστυνομικό Τμήμα Περάματος. Ο πατέρας της, που είχε δει τον δράστη να επιβιβάζεται στο λεωφορείο της γραμμής Πέραμα – Πειραιάς, τον περιέγραψε και οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Όπως προέκυψε, είναι σεσημασμένος ως μέλος σπείρας Αλγερινομαροκινών, οι οποίοι έχουν διαπράξει βίαιες επιθέσεις σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών, όπως και διαρρήξεις και κλοπές σε οχήματα.

«Τα αποτελέσματα της σκληρής εκπαίδευσης στα μαχητικά αθλήματα πλήρους επαφής μέτρησαν πολύ περισσότερο από όσες νίκες έχει καταφέρει. Καθένας να φανταστεί την εξέλιξη αν στη θέση της Ιωάννας ήταν ένα απλό, μη εκπαιδευμένο κορίτσι…» επισημαίνει στην εφημερίδα «Espresso» ο προπονητής της Απόστολος Αποστολίδης και εφιστά την προσοχή γονέων και κηδεμόνων.