Θάνατος μετανάστη στην Λέσβο: 3.000 ευρώ και ύποπτα έγγραφα βρέθηκαν στην κατοχή του

85

Ένας θάνατος μετανάστη το βράδυ της Παρασκευής που μας πέρασε στην Πλατεία Σαπφούς, έχει προβληματίσει ιδιαίτερα τις αρχές ασφαλείας της Λέσβου, αφού κατά την έρευνα που ακολούθησε μετά το θάνατό του, βρέθηκαν επάνω του ύποπτα έγγραφα καθώς και 3.000 ευρώ.

Στα ρούχα του βρέθηκαν επίσης 3 διαφορετικά διαβατήρια με τη φωτογραφία του αλλά στο καθένα με διαφορετικά στοιχεία, σύμφωνα με το lesvosnews.gr.

Επίσης σε ένα από αυτά εμφανίζεται να μπήκε στη χώρα μας από την Κω.

Υπάρχει λοιπόν έντονος προβληματισμός για το συγκεκριμένο άνθρωπο αφού οι αρχές ασφαλείς εκτός του προσδιορισμού της ηλικίας του – περίπου 55 χρονών – δεν γνωρίζουν τίποτα άλλο.

Ο μετανάστης καθόταν χθες βράδυ οκλαδόν στην Πλατεία Σαπφούς, όταν περαστικοί διαπίστωσαν ότι ψέλλιζε διάφορα ακαταλαβίστικα πράγματα.

Ειδοποιήθηκαν οι αρχές ασφαλείας και στο σημείο βρισκόταν ασθενοφόρο του «Χαμόγελο του Παιδιού» το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο ΠΕΔΥΥ.

Εκεί ο άτυχος μετανάστης υπέστη ανακοπή και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών να τον κρατήσουν στη ζωή δυστυχώς εξέπνευσε.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο Νεκροτομείο Μυτιλήνης όπου θα γίνει η νεκροψία – νεκροτομή για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ωστόσο ο πονοκέφαλος παραμένει στις αρχές ασφαλείας της Λέσβου για το ποιόν του συγκεκριμένου ανθρώπου.