Ολυμπιακός: Για έναν χρόνο ακόμα στα ερυθρόλευκα ο Βαλμπουενά

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός προχώρησε στη μεταγραφή του Ματιέ Βαλμπουενά και ο οποίος έχει εξελιχθεί σε πολύ σημαντικό παίκτη για την ομάδα του Πειραιά. Με οκτώ γκολ και 18 ασίστ ο Γάλλος άσσος είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει πάρει από το χέρι τους «ερυθρόλευκους» και τους οδηγεί από επιτυχία σε επιτυχία.

Εδώ και ημέρες είναι γνωστό πως ο Ματιέ Βαλμπουενά βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό προκειμένου να συνεχιστεί η συνεργασία τους και την επόμενη σεζόν. Πρόσφατα ο ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων» σε δηλώσεις του τόνισε πως θέλει να μείνει στο μεγάλο λιμάνι και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και οριστικά ο Ματιέ Βαλμπουενά θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Μέχρι το 2021 ο Γάλλος άσος θα αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Γάλλος άσος είχε συνάντηση πριν μερικές ημέρες με τον ισχυρό άνδρα της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη και δεν χρειάστηκαν παρά ελάχιστα λεπτά για να κλείσει η συμφωνία των δύο ανδρών.

Πηγή: fosonline.gr