Με διπλή ανατροπή οι «κανονιέρηδες» 3-2 την Έβερτον

Mε δυο γκολ του Ομπαμεγιάνγκ η Άρσεναλ νίκησε 3-2 την Έβερτον που προηγήθηκε δυο φορές στο σκορ.

Tέσσερις μέρες πριν από τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό η Άρσεναλ νίκησε 3-2 στο «’Εμιρεϊτς» και πήρε βαθιά ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω της Premier League.

H ομάδα του Μικέλ Αρτέτα που είχε τρία ματς να δεχθεί γκολ (το ένα με τον Ολυμπιακό για το Europa League) είδε τον Κάλβερτ Λιούιν να βάζει τέρμα στο… ρεκόρ μόλις στο 1ο λεπτό.

Η Άρσεναλ έχασε τον Κολάσινατς με τραυματισμό στον ώμο και ο αντικαταστάτης του Σακά δημιούργησε το γκολ της ισοφάρισης (27) στον Ενκετιά. Στο 33’ ο Λουίζ έβγαλε τον Ομπαμεγιάνγκ σε ιδανική θέση για το 2-1.

Όμως στο 45+4’ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Λένο, ο Ριτσάρλισον με προβολή έκανε το 2-2.

Οι «κανονιέρηδες» σημείωσαν το 3-2 στο 46’ με κεφαλιά του Ομπαμεγιάνγκ ενώ είχαν και δοκάρι με τον Νικέτια στο φινάλε του αγώνα.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Λουίζ, Μπεγερίν, Μουστάφι, Κολάσινατς (18’ Σακά), Τζάκα, Θεμπάγιος (76’ Τορέιρα), Οζίλ (82’ Γκουεντουζί), Πεπέ, Ενκετιά, Ομπαμεγιάνγκ

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Μπέινς, Χολγκέιτ, Μίνα, Σιντιμπέ, Σίγκουρντσον, Σνάιντερλεν (59’ Γκόμες), Ντελφ (82’ Κεν), Ιβόμπι (60’ Μπερνάρντ), Κάλβερτ Λιούιν, Ριτσάρλισον.

Πηγή: fosonline.gr