Πάτρα: Εντοπίστηκε και ομολόγησε η μητέρα του νεκρού βρέφους – Οδηγείται στον εισαγγελέα

Eντοπίστηκε από τις Αρχές η μητέρα του νεογέννητου βρέφους (κοριτσάκι) που βρέθηκε νεκρό το μεσημέρι στην παραλία της Πλαζ στην Αγυιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 27χρονη Ελληνίδα ομολόγησε ότι είναι μητέρα του βρέφους.

Η γυναίκα έχει συλληφθεί από τους άνδρες του Λιμενικού της Πάτρας και ανακρίνεται, ενώ την Πέμπτη αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης για να της απαγγελθούν κατηγορίες. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που οδήγησαν την μάνα στο να εγκαταλείψει το μωράκι της στην θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr, η γυναίκα το έσκασε σήμερα Τετάρτη τα ξημερώματα από το νοσοκομείου με το παιδί στην αγκαλιά χρησιμοποιώντας δικό της μέσο μεταφοράς.

Με εντολή του διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλη θα διεξαχθεί ΕΔΕ

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μωρό άφησε στο σημείο η 27χρονη Ελληνίδα μητέρα του, η οποία πριν από μερικές ημέρες, γέννησε με καισαρική τομή στο μαιευτήριο του νοσοκομείου «Άγ. Ανδρέας» στην Πάτρα. Η μητέρα πήρε εξιτήριο χθες και έφυγε από το νοσοκομείο μαζί με το μωρό της.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή, η οποία αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θάνατου του.