Σερβία: Συνελήφθη ο Πρίγιοβιτς για παραβίαση της καραντίνας λόγω κορωνοϊού

Ο Σέρβος επιθετικός Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ από το 2017 έως το 2019, συνελήφθη χθες για παραβίαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας, που υπάρχει στη γειτονική χώρα, εξαιτίας του κορωνοϊού, σύμφωνα με την αστυνομία.

«Ο Πρίγιοβιτς συνελήφθη μαζί με αρκετούς άλλους και κλήθηκε στο γραφείο του εισαγγελέα», δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής Βλαντιμίρ Ρέβιτς στον κρατικό τηλεοπτικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα της Σερβίας.

«Παραβίασαν την απαγόρευση της κυκλοφορίας δεδομένου ότι έπιναν ποτά στο λόμπι του εστιατορίου ενός ξενοδοχείου στο Βελιγράδι μετά τις 5 μ.μ. και υπήρχαν συνολικά περισσότεροι από πέντε άνθρωποι. Το ξενοδοχείο είναι επίσης υπεύθυνο γιατί τα μέτρα απαγορεύουν επίσης την παροχή τροφίμων και ποτών … εκτός αν η παράδοση στο σπίτι είναι εφικτή.»

Η σερβική κυβέρνηση έχει επιβάλει καθημερινά από τις 5 μ.μ. έως τις 5 π.μ. απαγόρευση της κυκλοφορίας κατά τις εργάσιμες ημέρες και μια αυστηρότερη απαγόρευση το Σαββατοκύριακο, που αρχίζει στις 1 μ.μ. το Σάββατο μέχρι στις 5 το πρωί της Δευτέρας προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού.

Η Σερβία έχει μέχρι στιγμής καταχωρίσει 1.476 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις κορωναϊού και 39 θανάτους.

Ο Πρίγιοβιτς, ο οποίος αγωνίζεται στη Σαουδική Αραβία με την Αλ Ιτιχάντ, έγινε ο δεύτερος Σέρβος παίκτης που παραβίασε τα μέτρα του κορωναϊού της χώρας, μετά τη σύλληψη του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης Λούκα Γιόβιτς, που βγήκε από την καραντίνα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ