Άλλο ένα βήμα για τον τίτλο η Μπάγερν: Συνέτριψε με 5-0 την Φορτούνα Ντίσελντορφ

Ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση και της εφετινής Bundesliga πλησίασε η Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί συνέτριψαν με 5-0 την Φορτούνα Ντίσελντορφ στην «Allianz Arena», για την 29η αγωνιστική, με το αυτογκόλ του Γιόργκενσεν να ανοίγει το χορό των τερμάτων στο 15′.

Ο Παβάρ έγραψε το 2-0 στο 29΄, ενώ ο Λεβαντόφσκι «σφράγισε» την επιτυχία της Μπάγερν με δύο τέρματα, ένα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και ένα στα πρώτα λεπτά της επανάληψης (43΄ και 50΄).

Με τη σημερινή επιτυχία οι πρωτοπόροι αύξησαν τη διαφορά από τη δεύτερη Ντόρτμουντ (σ.σ. αγωνίζεται αύριο στην έδρα της Πάντερμπορν) στους 10 βαθμούς, κρατώντας παράλληλα την Φορτούνα στη ζώνη του υποβιβασμού.

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Βέρντερ Βρέμης μέσα στη Βέλτινς Αρένα επί της Σάλκε με 1-0, για την 29η αγωνιστική της Bundesliga. Με τη νίκη αυτή οι «πράσινοι» πήραν βαθμολογική ανάσα, στην προσπάθεια που κάνουν για ν’ αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Στο μεταξύ τη νίκη μέσα στην έδρα της Βόλφσμπουργκ, με 2-1, πέτυχε και η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, ενώ η Χέρτα συνέχισε το νικηφόρο σερί, επικρατώντας στην έδρα της με 2-0 επί της Αουγκσμπουργκ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ