Αλλάζει λιμάνι ο Τσιμίκας: Υπογράφει πενταετές συμβόλαιο στη Λίβερπουλ

Ο Τσιμίκας ετοιμάζεται να ολοκληρώσει μια μεταγραφή ζωής, αφού θα βάλει την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ.

Μια σπουδαία μεταγραφή, η κορυφαία Ελληνα ποδοσφαιριστή στο εξωτερικό ολοκληρώνεται άμεσα. Από τον πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό στην πρωταθλήτρια Αγγλίας Λίβερπουλ. Ο Κώστας Τσιμίκας αφήνει τον Ολυμπιακό, βρίσκεται ήδη στο Νησί για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ.

Μάλιστα, ο έγκυρος συντάκτης του Sky Sports, Κάβε Σολέκολ, αποκάλυψε ότι το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Κώστα Τσιμίκο δεν είναι φρέσκο, αλλά ξεκινά από τη περίοδο 2017/18. «Η Λίβερπουλ ήθελε τον Τζαμάλ Λιούις, αλλά η Νόριτς δεν τον έδινε με λιγότερα από 20 εκατ. λίρες, έτσι η Λίβερπουλ εξασφάλισε την υπογραφή του Κώστα Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό αντί 11 εκατ. λίρες (12,1 εκατ. ευρώ). Η Λίβερπουλ θα επιμείνει με λογικό μπάτζετ αυτό το καλοκαίρι. Αλλωστε, τον εντόπισαν οι Reds για πρώτη φορά τη περίοδο 2017/18 όταν αγωνιζόταν δανεικός στη Βίλεμ», τονίζει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Πηγή: gazzetta.gr