Θλίψη στην γενέτειρα του άτυχου αλεξιπτωτιστή που έχασε την ζωή του

Θλίψη έχει προκαλέσει στο Χάβαρι Ηλείας η «είδηση» του θανάτου του 34χρονου αλεξιπτωτιστή ΕΠΟΠ λοχία Κώστα Μελιγκώνη, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα κατά την νυχτερινή άσκηση στην οποία συμμετείχε την Πέμπτη στα Μέγαρα και ο οποίος κατάγονταν από το Χάβαρι.

Ο άτυχος αλεξιπτωτιστής ανήκε στην Μονάδα της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων και σύμφωνα με τις ενδείξεις λόγω των δυνατών ανέμων βγήκε εκτός της ζώνης ρίψης. Αφότου χάθηκαν τα ίχνη στήθηκε μια μεγάλη «επιχείρηση» για τον εντοπισμό του, με τις πληροφορίες να μιλούν ότι το τραγικό περιστατικό συνέβη περίπου στις 10 το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Κ. Μελιγκώνης εντοπίστηκε τα ξημερώματα και μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου και υπέκυψε στα τραύματά του. Ο θάνατος του άτυχου 34χρονου έχει προκαλέσει από χθες το πρωί θλίψη στο Χάβαρι, αφού ο ίδιος παρότι γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, διατηρούσε επαφή με το χωριό.

Μάλιστα, συχνά, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, επισκέπτονταν την περιοχή και είχε αναπτύξει από παιδί δεσμούς φιλίας. Ο πατέρας του κατάγεται από το Χάβαρι και η μητέρα του από το Σώστι και είναι ο μικρότερος από τους δύο γιους της οικογένειας. Διέμενε στη Ν. Φιλαδέλφεια και η κηδεία του θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγ. Ευθυμίας, ενώ θα ταφεί στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου.

Πηγή: patrisnews.com