ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 1-1: Γκέλα με το καλημέρα

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε ένταση και ενέργεια μετά την πρόκριση με την Μπενφίκα και ο Ατρόμητος αποδείχθηκε δύσκολος αντίπαλος. Το ματς φάνηκε πως θα πάει στο ένα γκολ. Ο ΠΑΟΚ το βρήκε με τον Ζίβκοβιτς, που σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, αλλά το αυτογκόλ του Μιχάι κόστισε τους πρώτους βαθμούς στον Δικέφαλο και έδωσε στον Ατρόμητο τον πόντο που κατέβηκε να πάρει στην Τούμπα.

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΜΕ ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ, 1-1 ΜΕ ΑΥΤΟΓΚΟΛ
Μετά από ένα ανούσιο και στείρο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά στο 2ο. Στο 51′ ο Μπίσεσβαρ, που δεν είχε συμμετοχή και δημιουργία στο πρώτο ημίχρονο, κινήθηκε κεντρικά και “σήκωσε” υπέροχα στον Τζόλη, που εκτέλεσε από τα αριστερά για να αποκρούσει ο Γιακουμάκης σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση, ο Ατρόμητος έφυγε στην κόντρα και ο Κυβρακίδης είχε σουτ στο δοκάρι εντός περιοχής.

Η διάθεση του Δικέφαλου να επιτεθεί καλύτερα άφησε κενά και για τον Ατρόμητο. Στο 56′ ο Γιακουμάκης έφυγε στην κόντρα, ο Ζίβκοβιτς βγήκε μακριά από την περιοχή, ο επιθετικός του Ατρομήτου είχε δεύτερη ευκαιρία από μακριά αλλά πλάσαρε άουτ. Η επόμενη αντεπίθεση των φιλοξενούμενων έφερε διπλή ευκαιρία στο 58′. Ο Ζίβκοβιτς είπε όχι στον Γιακουμάκη, ο Ραμπέγιο πλάσαρε άμεσα στο ριμπάουντ αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Ο Άντιγια Ζίβκοβιτς, που κινούνταν συνέχεια κεντρικά, υποδέχθηκε από τον Σβαμπ και άνοιξε στον Γιαννούλη. Ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ γύρισε χαμηλά υπέροχα στο κέντρο της περιοχής και ο Σέρβος πήγε στην άμεση εκτέλεση, που άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ στο 57′.

Ο Ατρόμητος διατήρησε το επιθετικό του θάρρος και μετά το 1-0 και ισοφάρισε. Ο Κάναντι στο 73′ έβαλε τον Ενσικουλού στο ματς και εκείνος τον δικαίωσε άμεσα. Με ωραία ενέργεια πάτησε περιοχή από δεξιά, έκανε το γύρισμα και ο Μιχάι έστειλε με προβολή την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Ο Φερέιρα είχε ήδη βάλει τον Πέλκα στη θέση του Τζόλη, που είχε στιγμές, αλλά έδειξε κουρασμένος και με πολλές απώλειες κατοχής, και τον 16χρονο Κούτσια στη θέση του Σβιντέρσκι, που είχε αναιμική παρουσία. Ο Πορτογάλος έριξε και τον Νινουά στη θέση του Εσίτι και τον 19χρονο Βρακά στη θέση του Μπίσεσβαρ, εγκαταλείποντας το 3-4-3.

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε δυνάμεις να κλείσει τον Ατρόμητο στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, τελείωσε το ματς χωρίς να καταφέρει να απειλήσει πραγματικά και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Πηγή: sport24.gr