Απίστευτα πράγματα στην Αγγλία: Άστον Βίλα – Λίβερπουλ 7-2, Μ. Γιουνάιτεντ – Τότεναμ 1-6

Το ξεκίνημα της σεζόν 2020-21 είναι άκρως… τρελό για την Premier League με τα ιστορικά αποτελέσματα να έχουν εκθέσει τις μεγάλες ομάδες.

Η χθεσινή ημέρα (04/10) προσέφερε πολλές συγκινήσεις στους φιλάθλους. Η Λίβερπουλ έχασε με 7-2 από την Αστον Βίλα κι έγραψε «αρνητική» Ιστορία, καθώς από το 1953 οι πρωταθλητές είχαν να δεχτούν επτά τέρματα. Τελευταία φορά είχε συμβεί στον αγώνα Σάντερλαντ-Αρσεναλ (7-1).

Νωρίτερα χθες η Τότεναμ είχε διασύρει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 6-1, ενώ πριν λίγες ημέρες η Λέστερ είχε επικρατήσει με το εντυπωσιακό 5-2 της Μάντσεστερ Σίτι στο στάδιο «Etihad».

Τα απρόσμενα αποτελέσματα έχουν κάνει τους ποδοσφαιρόφιλους στο νησί να ελπίζουν ότι θα επιστρέψει η κανονικότητα στην Premier League. Οι ομάδες δηλαδή δεν θα κατακτούν το πρωτάθλημα με 95 βαθμούς. Παράλληλα πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι με τις ιδιαίτερες συνθήκες που γίνονται οι αγώνες λόγω κορονοϊού δεν είναι απίθανο να κατακτήσει μια ομάδα έκπληξη το πρωτάθλημα.

«Ελπίζω να δούμε μια διαφορετική Premier League. Οταν μια ομάδα κατακτά το πρωτάθλημα με 95 βαθμούς είναι εντυπωσιακό, αλλά με κάποιον τρόπο σκοτώνει την Premier League και το ενδιαφέρον του κόσμου. Ελπίζω να δούμε περισσότερες εκπλήξεις», δήλωσε με νόημα ο Τζέιμι Κάραγκερ.

Η συνέχεια σίγουρα αναμένεται εντυπωσιακή και όλοι περιμένουν την αντίδραση των μεγάλων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ