Υπάρχει βίντεο από τον βιασμό της 20χρονης; Τι λένε οι δικηγόροι της

βιασμός Δάφνη

Οι δικηγόροι της 20χρονης που πέρασε ένα φρικιαστικό 24ωρο στα χέρια του 52χρόνου, προσήλθαν στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, δηλώνοντας παράσταση πολιτικής αγωγής.
«Τα δικαιώματα μας τα γνωρίζουμε έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και δεν πρόκειται να παρέμβουμε παρά μόνο αν θεωρούμε οτι καταστρατηγούνται τα δικαιώματά μας», δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης της 20χρονης, Κακολιάς Νίκος σχετικά με το αίτημα του δράστη να γίνει ειδική πραγματογνωμοσύνη.
Όσον αφορά το πιστοποιητικό τυφλότητας το οποίο υποστηρίζει ότι έχει ο 52χρονος αλλά παρόλα αυτά δεν έχει προσκομίσει μέχρι αυτή την ώρα στη δικαιοσύνη ο ίδιος δήλωσε: «Η απόφαση της δικαιοσύνης, η απόφαση της κυρίας ανακρίτριας με πολύ σοβαρότητα, ευαισθησία, και νομικώς ορθώς έχει επιληφθεί και του εισαγγελέα ήταν να προφυλακιστεί. Αυτή είναι η απάντηση στο ποια απόδειξη περί τυφλότητας υπήρξε στη δικογραφία».

Αναφορικά με το βιντεοληπτικό υλικό που επικαλέστηκε χθες στην απολογία του ο 52χρονος ο κ. Κακολιάς ανέφερε πως «η επεξεργασία ενός ηλεκτρονικού υλικού δεν είναι μία πολύ σύντομη διαδικασία».

Με τη σειρά της η δεύτερη εκ των συνηγόρων της 20χρονης, Δήμητρα Ρίζου τόνισε πως υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό.

«Μέχρι τώρα, έχουμε σεβαστεί απολύτως και τη δικαιοσύνη, την οποία και το παιδί και η οικογένεια, ευχαριστεί για τον τρόπο που χειρίζεται την υπόθεση και την μυστικότητα της ανάκρισης, όποτε περαιτέρω στοιχειά της δικογραφίας δεν πρόκειται να εκθέσουμε», επισήμαναν οι συνήγοροι της άτυχης κοπέλας.