Άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ Τσίπρα και Γεννηματά μπροστά στις κάμερες! (video)

Δεν έχει ξαναγίνει αυτό! Δεν πρόλαβαν να φύγουν οι τηλεοπτικές κάμερες που κατέγραφαν τα πρώτα λεπτά συνάντησης μεταξύ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και της Φώφης Γεννηματά, αρχηγού της Δημοκρατικής Συμμαχίας και ξέσπασε άγρια κόντρα με εκατέρωθεν αιχμές και υπονοούμενα για τα μνημόνια!

Μετά τις πρώτες κουβέντες σε ανθρώπινο επίπεδο, μπροστά στον τηλεοπτικό φακό όπου και οι δύο ρώτησαν λεπτομέρειες για τα παιδιά τους και τις σπουδές τους, άρχισαν να κοντράρονται σε βαθμό που παρολίγο να αγγίξει τα όρια της σκληρής αντιπαράθεσης.

Ο πρωθυπουργός αφού ρώτησε για το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμμαχία, υποστήριξε ότι τώρα η χώρα -ανεξάρτητα από τις πολιτικές διαφορές των κομμάτων στο πως βλέπουν τη συμφωνία, έχει χρόνο, έχει ανάσα να σχεδιάσει την επόμενη ημέρα.

Η κυρία Γεννηματά το αμφισβήτησε διερωτώμενη «Καλά, δεν ξέρω πόσο ανάσα θα πάρουμε γιατί τη θηλιά στον λαιμό μας την έχεις βάλει»

«Εσείς μας βάλατε στα μνημόνια, εγώ θα σας βγάλω και θα σε πάρω μαζί με το Γιώργο να πάμε στο Καστελόριζο», της απάντησε ο πρωθυπουργός επαναλαμβάνοντας ότι στόχος είναι η έξοδος από τα μνημόνια.

«Το γεγονός ότι μας δίνεται ως χώρα κάποιος χρόνος, χωρίς αυτή την πίεση, μία ανάσα να μπορέσουμε να στοχαστούμε το μέλλον της χώρας και τις διαφωνίες μας και τις συμφωνίες μας είναι καλό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

«Δοκιμάστηκαν όλα και τα μεγάλα λόγια» του είπε η κ.Γεννηματά, «Από εδώ και πέρα υπάρχει μόνο ο δρόμος εξόδου από την κρίση», απάντησε ο κ.Τσίπρας.

Κατά τα άλλα ξαναμίλησαν για το συνέδριο της Κεντροαριστεράς με τον πρωθυπουργό να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραβρεθεί, ανάλογα με το πρόγραμμά του.