Έκπληξη από τον Mr. Jumbo – Πούλησε ποσοστό της εταιρίας του

Jumbo

Μεγάλη έκπληξη στην αγορά προκαλεί η είδηση πως ο Απόστολος Βακάκης, ο ιδιοκτήτης των Jumbo αποφάσισε να πουλήσει μέρος των μετοχών του στην εταιρία.

Ο γνωστός επιχειρηματίας που το περασμένο Φεβρουάριο έχασε το γιο του Γιώργο στο τροχαίο που συγκλόνισε την Ελλάδα, την Παρασκευή πούλησε μετοχές αξίας 4,8 εκατ. ευρώ που αντιστοιχούν στο 3,5% του μετοχικού κεφαλαίου της Jumbo.

Η πώληση έγινε στα 14,95 ευρώ, με discount 6,6% σε σύγκριση με το κλείσιμο της Πέμπτης που ήταν στα 16 ευρώ και πλέον το μερίδιο του Απόστολου Βακάκη μειώθηκε στο 23,22% από 26,72% που ήταν προηγουμένως.

Η πώληση έγινε μέσω της εταιρείας Tanocerian Maritime, συμφερόντων Απόστολου Βακάκη, ενώ αγοραστές είναι ξένα θεσμικά χαρτοφυλάκια που ήδη έχουν θέσεις στο μετοχικό κεφάλαιο της εισηγμένης εταιρίας.

Η μετοχή της Jumbo έκλεισε στη συνεδρίαση της Παρασκευής στα 15,35 ευρώ, με απώλειες 4,06%, διακινώντας συνολικά 5,66 εκατ. τεμάχια, μέσω 1.471 πράξεων και τζίρου που έφτασε στα 85 εκατ. ευρώ.

Η κεφαλαιοποίηση της Jumbo διαμορφώνεται πλέον στα 2,08 δισ. ευρώ και βρίσκεται στην 8η θέση της κατάταξης αποτιμήσεων του ελληνικού χρηματιστηρίου.

Πηγή: liberal.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον «πάγο» 70.000 δικαιούχοι – Αναθεωρούν όσες επικουρικές συντάξεις εκδόθηκαν μετά την 1η Ιανουαρίου 2015

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το πουλάει το σπίτι – Γνωστός βουλευτής θέλει να ξεφορτωθεί το εξοχικό του στη Μύκονο (pic)

ΑΚΟΜΑ: Φόβοι λόγω του αέρα – Μεγάλη φωτιά στην Αρηνή Ζαχάρως