Ήθελε να γίνει ξωτικό και σπατάλησε 23.000 ευρώ!

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην Αργεντινή η περίπτωση ενός νεαρού που δαπάνησε σε πλαστικές επεμβάσεις πάνω από 23.000 ευρώ μόνο και μόνο για να μοιάσει σε ξωτικό!

Ο Λούις Παντρόν, ετών 25, από το Μπουένος Άιρες έχει εμμονή με τον κόσμο των ξωτικών, των αγγέλων και των μυθικών πλασμάτων από την παιδική του ηλικία. Πλέον ξοδεύει 4.000 ευρώ τον μήνα σε ειδικές κρέμες, βαφές και θεραπείες.

Οι επεμβάσεις που έχει κάνει, συμπεριλαμβάνουν, λιποαναρρόφηση στο σαγόνι, πλαστική στη μύτη και πλήρη αποτρίχωση σώματος.

Ο ίδιος δηλώνει πως συχνά τον κοιτάζουν παράξενα στο δρόμο αλλά δεν τον νοιάζει τι νομίζουν οι άλλοι και δεν θα σταματήσει μέχρι να ολοκληρώσει το στόχο του.

Στο άμεσο μέλλον, σχεδιάζει να κάνει μία επέμβαση στα αυτιά του για να γίνουν πιο μυτερά καθώς και να επιμηκύνει τα άκρα του με σκοπό να αυξήσει το ύψος του.

«Θέλω να γίνω ξωτικό, άγγελος και μυθικό πλάσμα. Ο στόχος μου είναι να μην μοιάζω με άνθρωπο, αλλά να είμαι αιθέριος και ντελικάτος”, δήλωσε ο 25χρονος.

“Θέλω τα αυτιά μου να γίνουν μυτερά σαν ξωτικού, το σαγόνι μου να είναι πιο αιχμηρό και τα μάτια μου να μοιάζουν με γάτας.

Επίσης θέλω να κάνω και μία επέμβαση για να γίνω ψηλότερος και να αφαιρέσω τέσσερα πλευρά μου, έτσι ώστε η μέση μου να φαίνεται πιο λεπτή.

Χρησιμοποιώ μακιγιάζ για να μοιάζω πιο πολύ με άγγελο και φοράω ρούχα με παράξενο στυλ”.

Διαβάστε επίσης: Γάτα η Ναόμι – Πως τσέπωσε χρήμα από τον Τραμπ