Δραματική εξέλιξη στην απαγωγή Λεμπιδάκη – Η απόφαση της οικογένειας

Λεμπιδάκης

Ένα δράμα ζει η οικογένεια του επιχειρηματία από τις 30 Μαρτίου, από τότε δηλαδή που ο γνωστός επιχειρηματίας έπεσε θύμα απαγωγής.

Τώρα πήρε μια σκληρή απόφαση κι αυτή δεν είναι άλλη από το πέρας των διαπραγματεύσεων με τους απαγωγείς του 54χρονου επιχειρηματία.

Σε επιστολή της, η οικογένεια αναφέρει ότι συμπληρώθηκαν 53 ημέρες χωρίς νέα για την κατάσταση του Μιχάλη Λεμπιδάκη. «Με το πέρας των διαπραγματεύσεων, ευχαριστούμε επίσης την Ελληνική Αστυνομία, η οποία κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες, προκειμένου να επιστρέψει πίσω στην οικογένεια μας ο Μιχάλης», αναφέρει ακόμη η επιστολή που δημοσίευσε η ιστοσελίδα ekriti.

Η επιστολή της οικογένειας:
«Ύστερα από 80 εφιαλτικές μέρες και παρ’ όλες τις ανθρωπίνως δυνατές προσπάθειες, ο Μιχάλης μας δεν επέστρεψε κοντά μας. Σήμερα, συμπληρώνονται 53 μέρες χωρίς νέα για την κατάσταση του και η οικογένεια μας βυθίζεται σε απόγνωση.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά την κοινωνία του Ηρακλείου, για τη συμπαράσταση και τη διακριτικότητα που έχει επιδείξει όλο αυτό το διάστημα.

Με το πέρας των διαπραγματεύσεων, ευχαριστούμε επίσης την Ελληνική Αστυνομία, η οποία κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες, προκειμένου να επιστρέψει πίσω στην οικογένεια μας ο Μιχάλης.

Στις δύσκολες αυτές στιγμές, παρακαλούμε όλους να διατηρήσουν την ίδια διακριτική στάση, για να μην επιβαρύνεται περαιτέρω η ψυχολογική μας κατάσταση».

Το χρονικό της απαγωγής
Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης απήχθη στις 30 Μαρτίου, στα Καλέσσα Ηρακλείου. Το αυτοκίνητο του 54χρονου επιχειρηματία, βρέθηκε τρακαρισμένο, με τις πόρτες ανοιχτές. Αργότερα, κοντά στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο και στο δρόμο προς τον οικισμό, εντοπίστηκαν δύο καμμένα οχήματα.

Εκτιμάται ότι το ένα ανέκοψε την πορεία του 54χρονου και στο δεύτερο τον επιβίβασαν οι απαγωγείς, που στη συνέχεια έκαψαν τα δύο αυτοκίνητα για να εξαφανίσουν τα στοιχεία. Στη συνέχεια, οι δράστες επικοινώνησαν με την οικογένεια και ζήτησαν λύτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον «πάγο» 70.000 δικαιούχοι – Αναθεωρούν όσες επικουρικές συντάξεις εκδόθηκαν μετά την 1η Ιανουαρίου 2015

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέος σεισμός στη Μυτιλήνη – Στο ίδιο σημείο των 6,1 Ρίχτερ! (pic)

ΑΚΟΜΑ: Φρικιαστικό έγκλημα – Βρέθηκε πτώμα στο Νέο Κόσμο