Ελεύθερος ο Μπιλ Κόσμπι – Δεν συμφωνούν οι ένορκοι

Κόσμπι

Η δίκη του Αμερικανού ηθοποιού Μπιλ Κόσμπι ακυρώθηκε σήμερα, αφού το σώμα των ενόρκων ανακοίνωσε ότι δεν είναι σε θέση να φθάσει σε ετυμηγορία ομοφώνως επί καμίας από τις κατηγορίες, έπειτα από συνεδρίαση 50 ωρών.

Ο εισαγγελέας της κομητείας του Μοντγκόμερι Κέβιν Στιλ, ο οποίος είχε απαγγείλει τις κατηγορίες κατά του ηθοποιού ανακοίνωσε αμέσως ότι θα ζητήσει την επανάληψη της δίκης, όπως προβλέπει ο νόμος. Πρόκειται για μία ήττα για τον Κέβιν Στιλ, τα επιχειρήματα του οποίου δεν κατόρθωσαν να πείσουν το σύνολο του σώματος των ενόρκων και για νίκη του 79χρονου Μπιλ Κόσμπι, ο οποίος δεν έδειξε καμία αντίδραση μετά την ανακοίνωση της ακύρωσης της δίκης του.

Περί τις 60 γυναίκες έχουν κατηγορήσει τον Μπιλ Κόσμπι για σεξουαλική επίθεση, τερματίζοντας της καριέρα του «America’s dad», όπως έγινε γνωστός για το ρόλο του στο «The Cosby Show». Η δίκη αφορούσε κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση κατά της Αντρέα Κόνσταντ κι ήταν η μόνη υπόθεση που παραπέμφθηκε σε δίκη, αφού όλες οι υπόλοιπες είχαν παραγραφεί.

Ο δικαστής που αποφάσισε την ακύρωση της δίκης διευκρίνισε ότι ο Μπιλ Κόσμπι παραμένει κατηγορούμενος κι ελεύθερος με εγγύηση. Ο Κόσμπι βγαίνοντας ευχαρίστησε τους πάντες και… ευχήθηκε στους πατεράδες όλου του κόσμου “Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα”.

“Θέλω απλώς να ευχηθώ σε όλους τους πατέρες μια ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους δικαστές για τις “μεγάλες” μέρες τους και ξεχωριστά τον καθένα τους για το τίμιο έργο τους.  Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους θαυμαστές μου που ήρθαν εδώ και τους παρακαλώ, να παραμείνουν ήρεμοι, να μη δημιουργούν εντάσεις και τσακωμούς και να συνεχίζουν την υποστήριξη τους”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συντετριμμένη η Βασίλισσα Ελισάβετ – Το πιο θλιμμένο μήνυμα γενεθλίων

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Φόβοι για κατάρρευση του Πύργου – Κλειστές δυο γραμμές του μετρό!

ΑΚΟΜΑ: Αγνοούνται επτά – Αμερικανικό αντιτορπιλικό συγκρούστηκε με πλοίο στην Ιαπωνία (pics)