Κακά μαντάτα φέρνει ο OAΣΑ – Τι αλλάζει στα κόμιστρα των εισιτηρίων

ΟΑΣΑ

Σε αλλαγές στο κόμιστρο των αστικών συγκοινωνιών προσανατολίζεται ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών στα πλαίσια και της έναρξης της εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Να σημειωθεί πως σε ότι αφορά το ηλεκτρονικό εισιτήριο παραμένει σε εκκρεμότητα η έγκριση για την εφαρμογή του από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οργανισμός εξετάζει την δυνατότητα εφαρμογής δύο τύπους καρτών κι όχι μόνο μίας όπως περιελάμβανε ο αρχικός σχεδιασμός.

Ειδικότερα, ο ένας θα είναι με ονομαστικοποίηση στοιχείων παρόλο που ακόμη δεν έχει επιλυθεί το θέμα που έχει προκύψει με το ΑΜΚΑ. Έτσι η Αρχή Προστασίας ζήτησε μεγαλύτερη τεκμηρίωση από τον οργανισμό.

Παράλληλα τονίζεται πως η συγκεκριμένη κάρτα θα έχει τη δυνατότητα φόρτισης με επιπλέον χρήματα προκειμένου αν απαιτείται να καλύπτεται και η περιοχή ως το αεροδρόμιο, η οποία μέχρι σήμερα δεν καλύπτεται.

Τέλος, η λύση που προκρίνεται είναι να μην γίνει η ονομαστικοποίηση των στοιχείων με τη δημιουργία μιας νέας κάρτας με την οποία ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να φορτώνει εισιτήρια αναλόγως με την επιθυμία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ήρθε το διαζύγιο εξπρές – Τέλος γάμου με μια υπογραφή

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτο θρίλερ στο Ίλιον – 18χρονος έπεσε από μπαλκόνι με καρφωμένο μαχαίρι στο λαιμό

ΑΚΟΜΑ: Άγριος ξυλοδαρμός στην Κομοτηνή! Ο εκφοβισμός και η συγκάλυψη του καθηγητή