Μάνα Φύσσα: “Η επίθεση στον Παύλο ήταν στοχευμένη – Αστυνομία και Χρυσή Αυγή είναι ένα”

Φύσσα

“Με θυμώνει η στάση των μέσων ενημέρωσης. Ασχολούνται με τη δίκη, μόνο αν μάθουν ότι έγιναν επεισόδια” δήλωσε η μητέρα του δολοφονημένου, Παύλου Φύσσα, για τη δίκη της Χρυσής Αυγής και το βράδυ της δολοφονίας του γιου της Παύλου, από τον Γιώργο Ρουπακιά.

Στη συγκλονιστική της συνέντευξή στο Ραδιόφωνο 24/7 και την εκπομπή “Η Φυλή των Φίλων” η μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, είπε ότι η επίθεση στο παιδί της ήταν στοχευμένη.

Όπως δήλωσε, ο Ρουπακιάς δεν ήταν στο μαγαζί μαζί με τους 30-40 που χτύπησαν το παιδί της και άλλα 2 άτομα. “Πήρε εντολή να πάει”, είπε χαρακτηριστικά.

Η κ. Φύσσα, είπε ότι “τα 4 λεπτά που κρατήθηκε ο Παύλος, ήταν ουσιαστικά γιατί μπόρεσε να δείξει τον δολοφόνο του”.

“Έμεινε σε δρόμο μεγάλο και φωτεινό, εάν γινόταν σε κάποιο σκοτεινό δρομάκι, σήμερα θα μιλούσαν για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και δεν θα μαθαίναμε τι πραγματικά συνέβη”, σημείωσε.

Τόνισε ακόμα ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική, ναζιστική, φασιστική οργάνωση και πρόσθεσε ότι “αστυνομία και Χρυσή Αυγή είναι ένα, τουλάχιστον στη συγκεκριμένη υπόθεση”.

Όπως είπε στη συγκλονιστική της συνέντευξη, οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο, κατέθεσαν στη δίκη ότι ήταν πολλοί και δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι ή ότι λιποθύμησαν και άλλες δικαιολογίες για να αποφύγουν να πουν αυτό που είδαν.

“Στην αρχή προσπάθησαν να πουν ότι ήταν έγκλημα για το ποδόσφαιρο, αλλά ευτυχώς κατέπεσε στο δικαστήριο”, είπε χαρακτηριστικά.

Η Μάγδα Φύσσα κατήγγειλε και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξάγεται η δίκη. Όπως τόνισε “είναι απαράδεκτες καθώς οι χρυσαυγίτες δεν επιτρέπουν την ομαλή διεξαγωγή της” και πρόσθεσε ότι “μάρτυρες βρέθηκαν ξυλοκοπημένοι σε νοσοκομείο, γιατί κατέθεσαν σε βάρος τους, ενώ και η οικογένεια δέχεται προσβολές και απειλές”.

“Δεν βιντεοσκοπείται η δίκη. Έχουμε βίντεο από τη χούντα και άλλες μεγάλες δίκες και δεν μπορούμε να έχουμε βίντεο για αυτή τη δίκη” είπε η Μάγδα Φύσσα, που υπογράμμισε ότι τα ΜΜΕ δεν ασχολούνται με την ουσία της δίκης:

“Με θυμώνει η στάση των μέσων ενημέρωσης. Ασχολούνται με τη δίκη, μόνο εάν μάθουν ότι έγιναν επεισόδια. Πώς θα μάθουν τα νέα παιδιά για τους φασίστες, τον ναζισμό; Με συγκλόνισε η μαρτυρία του Κοντονικόλα, ένα από τα παιδιά που χτύπησαν οι χρυσαυγίτες. Ήταν ήρεμος και ο λόγος του με συγκλόνισε. Ξεπέρασε τον εαυτό του για έρθει στη δίκη”.

“Δεν μας ζήτησε κανείς συγνώμη. Ούτε καν οι δικηγόροι τους. Είμαι η μάνα όλων των παιδιών στη περιοχή, καμία μάνα δεν θέλει το κακό του παιδιού της. Πρέπει να έρθουν κι άλλοι να καταθέσουν. Ξέρω ότι φοβούνται. Το θάρρος θα νικήσει”, πρόσθεσε, ενώ μιλώντας για την απώλεια του παιδιού της, είπε:

“Ο Παύλος δεν θα ξανανοίξει την πόρτα να μπει στο σπίτι. Η ζωή μας σταμάτησε. Απλά κινούμαστε. Το πρώτο διάστημα δεν άκουγα, δεν έβλεπα τηλεόραση, δεν καταλάβαινα τι γινόταν”.

Τέλος εξέφρασε την αισιοδοξία της για την έκβαση της δίκης και την τελική απόφαση καθώς στην ερώτηση αν στη μάχη αυτή η Δημοκρατία θα νικήσει, η κ. Φύσσα απάντησε “βεβαίως θα νικήσουμε”.

Πηγή: News247

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ψαλίδι» έως και 200 ευρώ – Ανατροπές στις συντάξεις των αποστράτων

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τρένο διαμέλισε βοσκό και το κοπάδι του στην Αλίαρτο – Σοκαρισμένος εξαφανίστηκε ο μηχανοδηγός

ΑΚΟΜΑ: Τώρα κλείνουν και μουσεία για… απίθανους λόγους!