Μελέτη για “Survivor” – Έτσι θα βγει ο τρίτος παίκτης του ημιτελικού (video)

Μελέτη

Ο Σάκης Τανιμανίδης στο επεισόδιο της Τετάρτης ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο θα κυλήσουν οι τελευταίες ημέρες στο “Survivor” και κυρίως τι θα γίνει όσον αφορά τις αποχωρήσεις. Ωστόσο, δεν δόθηκαν λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο ο τρίτος παίκτης θα πάει στον ημιτελικό.

Αυτή την απορία ήρθε να λύσει η Ελεονώρα Μελέτη. Τα πράγματα λοιπόν είναι αρκετά απλά.

Ο Μάριος Πρίαμος έχει ήδη πάρει την ατομική ασυλία άρα είναι ο ένας παίκτης που θα βρεθεί στον ημιτελικό της Τρίτης. Εκεί θα περιμένει άλλους δύο παίκτες. Ο ένας θα προκύψει από το αγώνισμα της Κυριακής και θα είναι ο νικητής του, αυτός δηλαδή που θα καταφέρει να πάρει την ατομική ασυλία. Ο νικητής στο αγώνισμα της Κυριακής θα απολαύσει με τον Μάριο ένα ταξίδι στην Κούβα και στη συνέχεια θα περιμένουν να φτάσει η Τρίτη ώστε να βρεθούν στον ημιτελικό.

Την Κυριακή το βράδυ θα μείνουν λοιπόν στον «αέρα» τρεις παίκτες. Στο τελευταίο συμβούλιο του Νησιού, οι τρεις θα τεθούν στη διάθεση του κοινού βάσει της κατάταξης που διαμορφώθηκε από την 24ωρη ψηφοφορία. Ο τελευταίος εκείνης της λίστας θα αποχωρήσει και έτσι θα απομείνουν δύο παίκτες συν τους δύο που θα έχουν πάρει την ατομική ασυλία.

Το βράδυ της Δευτέρας σε ένα επεισόδιο με αρκετές εκπλήξεις, οι δύο παίκτες που θα έχουν προκριθεί από την ψηφοφοφία της Κυριακής, θα τεθούν στη διάθεση του κοινού για μια νέα ψηφοφορία. Ο κόσμος θα κληθεί να αποφασίσει ποιον από τους δύο θα θέλει να δει στον ημιτελικό, εκεί όπου θα βρίσκονται οι δύο παίκτες που θα έχουν πάρει την ατομική ασυλία.

Στον ημιτελικό, ο κόσμος πάλι θα κληθεί να αποφασίσει ποιους δύο θέλει να δει στον τελικό, στον οποίο πάλι μέσω ψηφοφορίας θα αναδειχθεί ο νικητής του φετινού Survivor.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σ(εξ)άλπαρε για Κυκλάδες το κρουαζιερόπλοιο των οργίων – «Καύσωνας» στο κατάστρωμά του (pics & video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ειρήνη υμίν… Λαναρά!

ΑΚΟΜΑ: Πασίγνωστος ρόκερ κάνει διακοπές στη χώρα μας (pics & video)