Ξανά στα δικαστήρια σήμερα για το «Νoor 1» ο Γιαννουσάκης

Γιαννουσάκης

Με συνοδεία πάνοπλων αντρών της αστυνομίας, προσήλθε για δεύτερη ημέρα στο δικαστικό Μέγαρο Πειραιά ο καταδικασθείς πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη για την υπόθεση μεταφοράς των δύο τόνων και 120 κιλών ηρωίνης με το πλοίο «Νoor 1» τον Ιούνιο του 2014, ο επιχειρηματίας Ευθύμης Γιαννουσάκης.

Μετά τη χθεσινή συμπληρωματική κατάθεσή του στην τρίτη τακτική ανακρίτρια για τη διερεύνηση της χρηματοδότησης του φορτίου των ναρκωτικών, σήμερα βρίσκεται ενώπιον του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Παναγιώτη Μπρακουμάτσου για να καταθέσει στοιχεία για τη μηνυτήρια αναφορά που έχει υποβάλει σε βάρος της προϊσταμένης της εισαγγελίας Πειραιά και αξιωματικού ανακριτικού υπαλλήλου του Λιμενικού Σώματος.

Σύμφωνα με τον Μάκη Γιαννουσάκη τα δύο αυτά πρόσωπα τον πίεζαν κάνοντας κατάχρησης εξουσίας να καταθέσει για την υπόθεση επιβαρυντικά στοιχεία για Έλληνα επιχειρηματία.

Ο κ. Γιαννουσάκης έχει ήδη πάντως θέσει στη διάθεση των ανακριτικών αρχών στοιχεία για τις απειλές κατά της ζωής του μέσα στις φυλακές, ενώ ο ίδιος υποστηρίζει ότι σε κίνδυνο βρίσκεται και η οικογένειά του.

Τη Δευτέρα οθα βρεθεί ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για να υποστηρίξει την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του καθώς, όπως φέρεται να υποστηρίζει, όσο παραμένει έγκλειστος στο χώρο των φυλακών, εξακολουθεί να κινδυνεύει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Πέθανε στα χέρια μου»: Παραδέχτηκε ο γιατρός το θάνατο της 36χρονης Ντιάνας

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μάνα Φύσσα: «Η επίθεση στον Παύλο ήταν στοχευμένη – Αστυνομία και Χρυσή Αυγή είναι ένα»

ΑΚΟΜΑ: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας – Στην ανακρίτρια Πειραιά ο Γιαννουσάκης για το «Noor 1»