«ΣΕ ΛΕΩ»…Ο ένας και μοναδικός Παναγιώτης Ψωμιάδης ξαναχτυπά! (video)

Αιφνιδίασε και πάλι ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης ο οποίος αποφάσισε να συμμετάσχει σε ένα βιντεοκλίπ όπου και πρωταγωνιστεί ως ζεν πρεμιέ που κλέβει το κορίτσι άλλου!

Αν και ο πρώην περιφερειάρχης στο παρελθόν έχει εμφανιστεί ως Ζορό, αστροναύτης, Άνγκελα Μέρκελ και πωλητής παπουτσιών τώρα επέκτεινε τις καλλιτεχνικές δημιουργίες του στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας.

Ο κ. Ψωμιάδης στο βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Σε λέω» του Γιάννη Ρέλλη υποδύεται έναν ισχυρό άνδρα που κλέβει τη σύντροφο του τραγουδιστή.

Αρχικά εμφανίζεται να υπογράφει κάποια χαρτιά στο γραφείο του ενώ η μοιραία συνάντηση των δύο γίνεται όταν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σηκώνει από το έδαφος την τσάντα της… πέτρας του σκανδάλου όταν συναντιούνται τυχαία στο δρόμο.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο κλιπ ο πρώην Περιφερειάρχης επιδεικνύει και τις φωνητικές του δυνατότητες τραγουδώντας στίχους από το τραγούδι ενώ δεν διστάζει και να χορέψει.

Στο τέλος του βίντεο κλιπ ο Παναγιώτης Ψωμιάδης πάνω σε ένα ιστιοπλοϊκό έχει πετάξει το σακάκι, φοράει ένα κόκκινο μπλουζάκι και υποδέχεται την πεπεισμένη να «μείνει στη Θεσσαλονίκη» στην σκάλα του σκάφους για να ανοιχτούν στη θάλασσα.

Το βίντεο κλιπ είναι γυρισμένο στη Θεσσαλονίκη, σε λιμάνι, σε δρόμους, κάτω από τις ομπρέλες του Ζογγολόπουλου και κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες.

Διαβάστε επίσης: Επιστρέφει η Αθηνά – Θα κάνει νέα αρχή στην Ελλάδα η Ωνάση;