Τέλος για τους «Αρβύλα» – Το μήνυμα Κανάκη για του χρόνου (video)

Αρβύλα

Τίτλοι τέλους έπεσαν το βράδυ της Δευτέρας για το «Ράδιο Αρβύλα» μέσα σε κλίμα συγκίνησης. Ο Αντώνης Κανάκης, αφού ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του, μίλησε για την επόμενη σεζόν, τονίζοντας πως ακόμα δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει, ωστόσο, όπως πρόσθεσε: «ακόμα και σπάνια να συμβαίνει το Ράδιο Αρβύλα θα “χτυπάει” τις τηλεοράσεις σας τη στιγμή που πρέπει να τις “χτυπήσει”».

«Ήρθε η ώρα να σας πούμε το “γεια” για φέτος. Σήμερα, κατά τη διάρκεια της ημέρας σκεφτόμουν ότι κλείνουμε τη σεζόν κι είναι η τελευταία εκπομπή για τη δέκατη σεζόν του Ράδιο Αρβύλα. Σχετικά με την επόμενη σεζόν, επειδή γίνεται κι ένα σούσουρο, να σας πούμε ότι δεν έχουμε ακόμα αποφασίσει τι ακριβώς θα κάνουμε, χρειαζόμαστε αυτό το χρόνο της αποστασιοποίησης και της σκέψης το καλοκαίρι.

Ότι και να αποφασίσουμε, είναι δική μας απόφαση, οπότε μην κατηγορείτε τον ΑΝΤ1 για τίποτα, οι άνθρωποι άλλωστε θέλουν το Ράδιο Αρβύλα όσο περισσότερο γίνεται στ πρόγραμμα και τους ευχαριστούμε πολύ που τιμούν την εκπομπή αυτή με το να σέβονται και να καταλαβαίνουν τις δημιουργικές απαιτήσεις μιας τέτοιας εκπομπής και ότι αυτό συνεπάγεται. Και το δεύτερο που θέλουμε να πούμε είναι ότι και αν αποφασίσουμε τελικά, σίγουρα, ακόμα και σπάνια να συμβαίνει το Ράδιο Αρβύλα θα “χτυπάει” τις τηλεοράσεις σας τη στιγμή που πρέπει να τις “χτυπήσει”».

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η σειρά – φαινόμενο στο Χάρβαρντ! Το Game of Thrones έγινε μάθημα

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αλλάζουν τα πάντα στο MEGA – Τι θα κάνουν οι μέτοχοι μετά την «επικράτηση» Μαρινάκη

ΑΚΟΜΑ: Το είπε καθαρά! Αυτός είναι ο μισθός του Ουγγαρέζου