Τα «μαζεύει» ο Κώστας Καζάκος – «Άλλους είπα προδότες…»

Καζάκος

«Δεν είπα προδότες τους νέους που φεύγουν, είπα προδότες αυτούς που τους οδήγησαν να φύγουν» δήλωσε τώρα ο Κώστας Καζάκος.

Μετά το σάλο και τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του με τις οποίες ο μεγάλος ηθοποιός χαρακτήριζε προδότες τους νέους που αποφάσιζαν να φύγουν από την Ελλάδα για να εργαστούν στο εξωτερικό.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πράσινο κόκκινο σε γαλάζιο φόντο» στο Ράδιο Γάμμα και τον Γ. Γεωργόπουλο ο Κώστας Καζάκος σήμερα υποστήριξε ότι «βυσσοδομούν» πάνω στη δήλωσή του. «Δεν είπα προδότες τους νέους που φεύγουν. Είπα προδότες αυτούς που τους οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, με αποτέλεσμα να φύγουν».

«Πως λέγεται αυτό το φαινόμενο; Εξανδραποδισμός δεν λέγεται; Όταν οι στατιστικές της Ευρώπης λένε ότι 500.000 νέοι επιστήμονες έχουν φύγει για μεροκάματο στην Ευρώπη και έχουν κοστίσει στην Ελλάδα 12 δις ευρώ και οι χώρες υποδοχής έχουν επωφεληθεί με 65 δις ευρώ, αυτό δεν είναι εξανδραποδισμός για τον τόπο; Οι νέοι πρέπει να μένουν και να αγωνίζονται στον τόπο τους», τόνισε.

Υπενθυμίζεται πως  ο πριν λίγες ημέρες ο Κώστας Καζάκος μίλησε στο «Happy Day» του Alpha κι αναφερόμενος στους νέους που φεύγουν στο εξωτερικό για να δουλέψουν είχε πει «ό,τι θέλει ο νέος πρέπει να το παλέψει και να αγωνιστεί να τα κερδίσει στον τόπο του, αλλιώς είναι ξένος! Φύγανε και πάνε και δουλεύουν για τις ξένες χώρες και ο τόπος τι θα γίνει; Αυτό είναι στην ουσία… προδοσία». Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν σάλο και πολλά αρνητικά σχόλια στα social media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προκλητικός ο Καζάκος- «Προδότες οι νέοι που…»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δραματικές ώρες πέρασε Έλληνας δημοσιογράφος – Γιατί το Σάββατο δεν έκλεισε μάτι (video)

ΑΚΟΜΑ: Ελλάδα, είσαι πανέμορφη – Η καλύτερη διαφήμιση δια στόματος Χάιντι Κλουμ (pics)