Απίστευτο παρασκήνιο στο κόμμα του Λεβέντη: «Και να πεθάνεις θα σε βαλσαμώσουμε»

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Ένωση Κεντρώων με σουρεαλιστικούς διαλόγους και εκφράσεις που ξεπερνούν ακόμα και τη φαντασία των σεναριογράφων θεατρικών παραστάσεων!

Ο λόγος για τον πρόεδρο του κόμματος Βασίλη Λεβέντη και την ανεξαρτητοποιηθείσα βουλευτή Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Συγκεκριμένα, η πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων εξήγησε τους λόγους που αποχώρησε από το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη, αποκαλύπτοντας μάλιστα και έναν εκπληκτικό διάλογο που είχε με τον πρόεδρο του κόμματος, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ της είχε πει κάποτε: “και να πεθάνεις θα σε βαλσαμώσουμε”!

Τον λόγο αποκάλυψε η ίδια στο Real FM. Συγκεκριμένα η ίδια δήλωσε ότι με ευχαρίστηση θα παρέδιδε την έδρα, αλλά εξήγησε τους λόγους που επέλεξε να ανεξαρτητοποιηθεί: «Ευχαρίστως θα την παρέδιδα. Ξέρετε όμως γιατί δεν το κάνω; Γιατί θα ήταν ένας εκβιασμός. Ξέρετε πίσω από μένα ποιος είναι; Ο κ. Καλλιάνος, ο οποίος έχει φύγει από την Ένωση Κεντρώων και έχει πάει στη ΝΔ.

Ο πρώτος επιλαχών στο Ειρηνοδικείο είναι ο κ. Καλλιανός και κάποτε μου είχε πει ο πρόεδρος “και να πεθάνεις θα σε βαλσαμώσουμε”, διότι θα την πάρει την έδρα και θα την πάει στη ΝΔ. Αν την παραδώσω είναι σαν να τους εκβιάζω. Ανεξάρτητη θα κάνω το έργο μου. Αυτό που θέλω να κάνω».

Εν συνεχεία διευκρίνισε πως «τα δύο χρόνια που πάλεψα με όλες μου τις δυνάμεις δεν είχα συνεργάτες. Ήταν ένα κόμμα που ήταν τελείως ασυντόνιστο. Δεν υπήρχαν συνεργάτες που να μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου σωστά.

Να μπορέσεις να προσφέρεις. Το είχα επανειλημμένως τονίσει και στον πρόεδρο και στον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Ήμουν η κακιά του κόμματος» τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Προβληματισμός πολιτικών αρχηγών για το Κυπριακό στη Βουλή