Θύμα της ανορεξίας και η Άβα Γαλανοπούλου: «Είχα φτάσει 46 κιλά, μπαινόβγαινα στα νοσοκομεία» (video)

Άβα

Μετά τη Νανά Καραγιάννη που λίγες μέρες πριν έχασε τη ζωή της λόγω της νευρικής ανορεξίας, θύμα της υπήρξε κι η αγαπημένη ηθοποιός Άβα Γαλανοπούλου.

Όλα ξεκίνησαν από τη δικαστική της διαμάχη με πρώην σύντροφό της που του είχε διαθέσει όλα τα χρήματά της για να τα επενδύσει κι εκείνος την εξαπάτησε, όπως έχει αναφέρει η ίδια επανειλημμένως στις συνεντεύξεις της.

«Είναι κάτι που σε διαλύει. Δηλαδή μπορεί να χάσεις το μυαλό σου. Το μυαλό μου ήθελα να έχω πάντοτε στη θέση του. Μπορείς να χάσεις την ψυχή σου. Την ίδια σου τη ζωή» εξομολογείται η Άβα Γαλανοπούλου σε συνέντευξη της στο “Επιτέλους Σαββατοκύριακο” και δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνηση της, καθώς φέρνει στο μυαλό της όλη της την περιπέτεια. «Εγώ είχα την τύχη τη μεγάλη να έχω έναν φοβερό πατέρα. Ένας βαθιά ξεχωριστός, μοναδικός άνθρωπος. Βαθιά έντιμος και δίκαιος άνθρωπος και με βοήθησε πάρα πολύ με κάποιες κουβέντες που κάναμε. Και τη μητέρα μου έχω δίπλα μου και τις αδελφές μου.

Έκανα restart. Προσπαθώ καθημερινά. Ο οργανισμός μου αντέδρασε. Τώρα έχω κάνει μια πρόοδο. Είμαι 49 κιλά. Μπαινόβγαινα στα νοσοκομεία. Έφτασα να είμαι 46 κιλά. Έχασα τον κόσμο όλο κάτω από τα πόδια μου. Όταν φτάνεις και κάνεις τόσο κακό στον εαυτό σου και φτάνεις 46 κιλά και μπαινοβγαίνεις στα νοσοκομεία, τι δείχνεις; Ότι δεν μετράς τη ζωή σου, ότι δεν την υπολογίζεις και ότι δεν σε αφορά να ζήσεις άλλο. Αυτό δείχνεις, ότι δεν θέλεις να ζήσεις» λέει η ίδια που τώρα νιώθει πιο δυνατή.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκινεί η συνομιλία της Νανάς Καραγιάννη με τη μητέρα της πριν από λίγους μήνες

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι είπε ο διοικητής του «Αγία Όλγα» όπου νοσηλεύτηκε πριν λίγο καιρό η Νανά Καραγιάννη

ΑΚΟΜΑ: Συγκλονίζουν όσα είπε η Νανά σε φίλη της: «Όταν πεθάνω -που δεν θα πεθάνω- να πεις σε όλους ότι ήθελα να ζήσω»