Κινδυνεύει με φυλάκιση – Νέες περιπέτειες με τη δικαιοσύνη για τον Γιώργο Κιμούλη

Κιμούλης

Ένα βήμα πριν από τη φυλακή βρίσκεται ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Κιμούλης, μετά την καταδίκη του σε φυλάκιση 15 μηνών για χρέη στο Δημόσιο, ύψους περίπου 250.000 ευρώ, αφού έχασε τη ρύθμιση στην οποία είχε ενταχθεί! 

Η ποινή που του επιβλήθηκε σε δεύτερο βαθμό, όπως γράφει η εφημερίδα «Espresso» είναι χωρίς αναστολή, καθώς θεωρείται ύποπτος εξαιτίας άλλης καταδικαστικής απόφασης. Ωστόσο, η μετατροπή της προς 25 ευρώ ημερησίως δίνει τη δυνατότητα στον ηθοποιό να πληρώσει 25.000 ευρώ μαζί με τις προσαυξήσεις, για να μη βρεθεί στην φυλακή.

Τα προβλήματα από τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του Γιώργου Κιμούλη είναι γνωστά ήδη από το 2001, όμως τέσσερα χρόνια αργότερα δεν έχει καταφέρει να απεμπλακεί. Ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο του, ενώ μάρτυρας υπεράσπισης του ήταν ο λογιστής του.

Η υπόθεση αφορά εταιρεία που συστάθηκε το 2001 για θέατρο του Γιώργου Κιμούλη που υπήρχε σε μισθωμένο ακίνητο και λειτουργούσε και σαν σχολή Σε αυτή την εταιρεία ήταν μέτοχος κι η μητέρα του ηθοποιού, η οποία ασκούσε τη διαχείριση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός για τον Ορέστη Τσανγκ – Τα «γαλλικά» στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πάρτι στο… κρατίδιο της Μυκόνου – Χορός και σαμπάνιες εκτός ορίων (video)

ΑΚΟΜΑ: Η φωτογραφία του Ντάνου που έριξε το Instagram – Δείτε τη