Λεβέντης για… αποστάτες: “Τελειώνουν οι καριέρες τους” (video)

Λεβέντης

Σαφείς αιχμές για όσους αποφάσισαν να φύγουν από την Ένωση Κεντρώων άφησε ο Βασίλης Λεβέντης, μετά και την τελευταία ανεξαρτητοποίηση από την Kοινοβουλευτική Oμάδα, αυτή της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ANT1, υποστήριξε ότι οι άνθρωποι που εκλέχθηκαν με λίστα, όπως η κυρία Μεγαλοοικονόμου, δεν έχουν μέλλον. «Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που έχουν βγει με λίστα δεν έχουν μέλλον. Είναι αυτοκτονία να φεύγουν από το κόμμα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Λεβέντης, απαντώντας για τις αποχωρήσεις τόσο της κυρίας Μεγαλοοικονόμου όσο και του κ. Καρρά, τόνισε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι τελειώνει η καριέρα και των δύο. Πού να πάει ο Καρράς; Έστω ότι τον παίρνουν στο ΠΑΣΟΚ. Υπάρχει περίπτωση να βγει; Στο ΠΑΣΟΚ γίνεται μάχη. Ποιος θα πρωτοβγεί;».

Παράλληλα, ερωτηθείς για το αν πιστεύει ότι η κυρία Μεγαλοοικονόμου θα πάει στο ΠΑΣΟΚ ή στη ΝΔ, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε ότι αυτό θα φανεί και πως δεν θέλει να κάνει κάποιες εκτιμήσεις, ενώ εξήγησε ότι δεν έχει καταλάβει τους λόγους που την έκαναν να ανεξαρτητοποιηθεί:

«Δεν έχω καταλάβει. Με επισκέφτηκε την Παρασκευή, συζητήσαμε φιλικά κάποια θέματα και είπαμε θα τα ξαναπούμε, σήμερα μάλιστα. Χθες ήμουν στο αυτοκίνητο και έμαθα ότι κατέθεσε ανεξαρτητοποίηση».

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάνει κι άλλο βουλευτή ο Λεβέντης – Ανεξαρτητοποιήθηκε η Μεγαλοοικονόμου από την Ένωση Κεντρώων

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θύελλα αντιδράσεων για την τοποθέτηση της Θάνου στο γραφείο του πρωθυπουργού

ΑΚΟΜΑ: Χαμός για τον Ορέστη Τσανγκ – Τα «γαλλικά» στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης (video)