Μενεγάκη Vs Ιακωβίδου – Η απάντηση για τα ασφαλιστικά μέτρα της “βασίλισσας της TV”

Ιακωβίδου

Στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά” μίλησε η Τάνια Ιακωβίδου, απαντώντας για τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε εναντίον της την περασμένη εβδομάδα η Ελένη Μενεγάκη.

«Ήταν μία εκπομπή διαλόγου και κριτικής. Ο διάλογος, στα πλαίσια της δημοκρατίας, εννοείται ότι επιτρέπεται και βεβαίως και η κριτική. Αυτό που έχω να πω είναι ότι όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, θα πρέπει να δέχεσαι την κριτική. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός, αν θεωρεί ότι θίγεται, που εγώ σε καμία των περιπτώσεων δεν ήθελα να την θίξω προσωπικά, είναι επιτυχημένη επαγγελματίας και κάνει τη δουλειά της.

Έθιξα επαγγελματικές συμπεριφορές και τίποτα άλλο. Έχει ο καθένας μας το δικαίωμα να προσφύγει στη δικαιοσύνη και από εκεί και πέρα η δικαιοσύνη θα κρίνει. Σε σχέση με τα συγκεκριμένα ασφαλιστικά μέτρα, επειδή αφορούν και τις αναφορές που έγιναν στην εκπομπή από μένα για τον συνάδελφό μας τον Γρηγόρη Γκουντάρα, έκρινα και μόνο την επαγγελματική, αν μη τι άλλο, διαδικασία του να μείνει ένας άνθρωπος  χωρίς δουλειά ξαφνικά και τίποτα άλλο, ούτε το προσωποποιώ απέναντι στον κύριο Γκουντάρα.

Θεωρώ ότι με την κριτική μου προσπάθησα να καλύψω, όχι προσωπικά τον κύριο Γκουντάρα, αλλά τους συναδέλφους μας που μένουν καθημερινά χωρίς δουλειά. Και να μην αμελούν ότι αυτοί οι συνάδελφοι έχουν συνεισφέρει ως ένα ποσοστό και με το μικρό τους λιθαράκι στην όποια επιτυχία αυτοί έχουν κατακτήσει κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής τους πορείας. Δεν έχω κάτι προσωπικό με την Ελένη Μενεγάκη, θα το έλεγα για οποιονδήποτε παρουσιαστή αυτό, δεν κάνω καμία απολύτως διάκριση.

Άλλωστε στο παρελθόν έχω αναφερθεί και θετικά για την κυρία Μενεγάκη. Αν εκείνη θεώρησε ότι χρονικά η συγκεκριμένη στιγμή την εξυπηρετεί για τον α ή β λόγο, είναι προσωπικό της θέμα. Την κριτική θα πρέπει να τη δεχόμαστε και όχι να την απορρίπτουμε συλλήβδην και να κάνουμε μάλιστα και απολογισμό.

Να βλέπουμε ποια είναι τα ενδεχόμενα λάθη μας, να κάνουμε γενικότερα την αυτοκριτική μας. Όσοι είναι δημόσια πρόσωπα πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους και να μην μένουν στα λεγόμενα, να πηγαίνουν στην ουσία», είπε η Τάνια Ιακωβίδου.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Χριστίνα Λαμπίρη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τίτλοι τέλους για πολύ γνωστό ζευγάρι μετά από 9 χρόνια γάμου (pic)

ΑΚΟΜΑ: ΕΣΡ: Στα 35 εκατ. ευρώ η τιμή εκκίνησης για κάθε τηλεοπτική άδεια