“Παράξενο” τριχωτό πλάσμα έπιασαν στο Αζερμπαϊτζάν (Βίντεο)

Ένα βίντεο που δείχνει ένα “περίεργο τριχωτό πλάσμα” που φέρεται να έχει αιχμαλωτισθεί στην πρώην σοβιετική δημοκρατία του Αζερμπαϊτζάν, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Το “παράξενο” ζώο εμφανίζεται στο βίντεο ακίνητο να κοιτά γύρω γύρω το δωμάτιο και τον εικονολήπτη. Φαίνεται καθαρά το άτριχο πρόσωπό του, ενώ το σώμα του έχει μια πυκνή γούνα. Σε κάποια στιγμή φαίνεται και το χέρι του ζώου.

Αργότερα στο βίντεο, το “απόκοσμο” ζώο εμφανίζεται να περπατά μέσα στο δωμάτιο στα δύο του πόδια με σχετική ευκολία.

Σύμφωνα με μια ανάλυση του βίντεο από τον Ρώσου κρυπτοζωολόγο Igor Burtsev, ο οποίος έστειλε το βίντεο στο Cryptomundo, είπε ότι το βίντεο είναι τραβηγμένο κάπου στο Αζερμπαϊτζάν στα τέλη του περασμένου έτους.

Δυστυχώς, ο Burtev δεν ανέφερε το τι λένε οι άνθρωποι, κάτι που θα βοηθούσε να καταλάβουμε για την γνησιότητα της όλης ιστορίας.

Όπως μπορεί να φανταστεί κανείς, το θέμα έχει γίνει πολύ γνωστό στον ευρύτερο χώρο του Μυστηρίου, με μερικούς ενθουσιώδεις κρυπτοζωολόγους να λένε ότι το πλάσμα στην πραγματικότητα είναι ένα νεαρό Almasty, το οποίο ουσιαστικά είναι ένα άλλο όνομα για τον Μεγαλοπόδαρο (Bigfoot), όπως τον λένε δηλαδή σε εκείνη την περιοχή.

Ωστόσο, οι πιο ορθολογιστές λένε ότι το ζώο είναι απλά ένας πίθηκος που τον έχουν κάνει έτσι ώστε να μοιάζει με κάτι πιο εξωτικό.

Δείτε το βίντεο:

Ηλίας Σιατούνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΗΠΑ: Η αστυνομία σταμάτησε για υπερβολική ταχύτητα… εξωγήινο!

«ΑΤΙΑ» εξαφανίζεται μέσα σε «πύλη» πάνω από την Σιβηρία (Βίντεο)

Mοναδικό! Ένα πάρκο γεμάτο φαλλούς αφιερωμένο σε μια… παρθένα (vid)