Παράτησε γυναίκα, παιδιά και την κοπάνησε από τον Βόλο με όλα τα λεφτά

Δεν υπολόγισε τίποτα ένας 45χρονος ο οποίος άφησε ξαφνικά στον… άσο την 44χρονη εν διαστάσει σύζυγο και τα δυο παιδιά τους, όταν εξαφανίστηκε παίρνοντας μαζί του το περιεχόμενο της θυρίδας που διατηρούσε η οικογένεια σε τράπεζα του Βόλου και ήταν γεμάτη χρήματα, κοσμήματα και χρυσές λίρες!

Για το λόγο αυτό καταδικάστηκε ερήμην σε φυλάκιση 18 μηνών με τριετή αναστολή για αφαίρεση και υπεξαίρεση, ύστερα από μήνυση της συζύγου όταν ανακάλυψε τι είχε συμβεί μετά απο τηλεφώνημα της αστυνομίας!

Όπως κατέθεσε η γυναίκα στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, είχε τοποθετήσει μαζί με τον 45χρονο σύζυγό της στην τραπεζική θυρίδα μια κασετίνα που είχε μέσα ένα πουγκί με περισσότερες από 100 λίρες, άλλες 50 τουρκικές χρυσές λίρες, αρκετά ιαπωνικά γιεν και μία κασετίνα με μετρητά και κοσμήματα, που προορίζονταν για τις σπουδές των παιδιών τους!

Όταν της τηλεφώνησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Βόλου και της ζήτησαν να περάσει από το τμήμα για να αναγνωρίσει τα κοσμήματα που είχαν βρεθεί στην κατοχή αλλοδαπών διαρρηκτών, η 44χρονη έπεσε από τα σύννεφα!

Όμως, η έκπληξή της έγινε οργή μόλις άνοιξε τη θυρίδα και διαπίστωσε ότι ο σύζυγός της είχε πάρει ό,τι υπήρχε μέσα! Έτσι, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του, όμως εκείνος είχε προλάβει να το σκάσει με τις αποταμιεύσεις τους. Ο 45χρονος δεν εμφανίστηκε στη δίκη αλλά, παρά την καταδίκη του, δόθηκε ανασταλτικός χαρακτήρας στην έφεσή του.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη -σοκ του Τόνυ Μαυρίδη: Η Παπαρίζου ήταν αλκοολική και…

Μην χάσετε: Αδέλφια οι δυο νεκροί στην Αίγινα – Το αλιευτικό μπήκε στη ρότα της υδροφόρας

Ακόμη: Ξεκινά η καταβολή επιδομάτων σε δικαιούχους σεισμόπληκτους της Λέσβου